Jouluradion iltamia voi seurata livenä Facebookissa
Mikko Harju esiintyy Jouluradion avajaisiltamissa.

Mikko Harju esiintyy Jouluradion avajaisiltamissa.

Jouluradion iltamia voi seurata livenä Facebookissa

Kansallisteatterin Lavaklubilla pidettävät iltamat kuvataan Facebook-liveksi kolmella kameralla lauantaina 2.12. kello 21 alkaen. Esiintyjinä on nuoria artisteja sekä tietysti kansakoulun laulunopettaja.

Jouluradion kuulijoita hemmotellaan taas uudella aluevaltauksella. Keskiyön kohokohtana esitettävää uutta versiota Hoosiannasta odottavat voivat nauttia kunnon iltamameiningistä sosiaalisen median kautta. Jouluradion Facebook-sivuilta voi seurata suoraa striimiä avajaisiltamista Kansallisteatterin Lavaklubilta. Lähetys alkaa noin kello 21 ja jatkuu kello 23.30 asti.

– Iltamissa on teemana mikäs muu kuin joulumusiikki. Kuten perinteisesti iltamissa, ohjelmassa on yksinlaulua, yhteislaulua ja juhlapuheita – kaikki hauskasti toteutettuna. Meillä on käytössä kaksi kameraa ja lisäksi backstage-kamera. Illan isäntänä toimii Kirkko ja kaupunki -median päätoimittaja Jaakko Heinimäki, kertoo Jouluradion toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne.

Jos lavalla on ohjelmassa taukoa, livestriimissä on tarjolla muuta mukavaa materiaalia. Kovin paljon sitä tuskin tarvitaan, siitä pitävät huolta illan nuoret artistit Mikko Harju ja Ilta. Lisäksi lavalle kipuaa Maila Palikka -niminen kansakoulunopettaja alias Markku Arokanto karttakeppeineen. Häntä säestää teologian opiskelijoiden Kyyhkynen -lehden päätoimittaja ja muusikko Niilo Rantala harmonisoundein.

Juhlapuheen pitää asiaankuuluvalla vakavuudella Helsingin seurakuntien viestintäjohtaja Seppo Simola.

– Ohjelma päättyy kello 23.30, jolloin kannattaa siirtyä FM-lähetyksen pariin tai Jouluradio.fi -sivun kautta nettiradioon. Puolen tunnin päästä siitä selviää, miltä kuulostaa Tuure Kilpeläisen ja Kaihon karavaanin tulkinta Hoosiannasta. Se starttaa Jouluradion 15. tuotantokauden.

Kalliorinne tietää, että siinä vaiheessa jo tuhannet ja taas tuhannet kuulijat asiaa jo jännittävät. Kun jännitys purkautuu, se näkyy heti kuulijoiden reaktioina sosiaalisessa mediassa.

– Hyvää kannattaa odottaa, lupaa Kalliorinne.

Jaa tämä artikkeli:

Lue lisää:

Kommentoi