Kirkko ja kaupungin päätoimittaja Jaakko Heinimäki ehdolla Suomen seksikkäimmäksi mieheksi – katso kuumat kuvat!
Jaakko Heinimäen seksikkyydessä on salamyhkäinen vivahde.

Päätoimittaja kertoo jutussa, milloin hän huomasi olevansa seksikäs.

Eeva-lehden Suomen seksikkäin mies -äänestyksen tämän vuoden ehdokkaat on julkaistu. Tänä vuonna kansan toiveisiin on vastattu: Kirkko ja kaupunki -lehden päätoimittaja Jaakko ”Sonni” Heinimäki on ehdolla.

Tämä ei varmaankaan tullut yllätyksenä, päätoimittaja Heinimäki?

– Sen jälkeen, kun Petteri Orpo äänestettiin Suomen seksikkäimmäksi mieheksi [2016], ajattelin, että minulla ei varmaan koskaan ole mitään mahdollisuutta.

Koska huomasit, että olet tosi seksikäs?

– En ole sitä itse huomannut, mutta isot pojat ovat kertoneet.

Ehdokasesittelysi mukaan sinä tiedät, että tie naisen sydämeen käy vatsan kautta. Tarkentaisitko, miten tämä tapahtuu?

– Anatomia ei koskaan ole ollut minun vahva alueeni.

Käy äänestämässä suosikkiasi täältä!

Jaakko Heinimäki kurkistaa viettelevästi puhelinkopista.

Korjaus 30.5. kello 14.05: Jutussa sanottiin aiemmin, että Jaakko Heinimäen liikanimi on "Kolli". Oikeasti se on "Sonni".