null Poniratsastusta ja pihapelejä lapsille: Kivistön kirkon kevätriehan tuotto Yhteisvastuulle

Kivistö-pappi Oili Karinen pitää sylissään nallea, jonka päälle on puettu Kivistön kirkon oma t-paita.

Vastaava tempaus järjestettiin kaksi vuotta sitten helmikuussa. Nyt on mahdollista kokoontua jälleen kirkolle.

Kivistö-pappi Oili Karinen, järjestät Kivistön kirkolle keväistä tapahtumaa sunnuntaiksi 27.3. Mistä on kyse?

– Kyse on tapahtumasta Päivä kirkolla. Kello 11 alkaa messu, ja sen jälkeen nautitaan pihalla muun muassa makkaraa, herkkukaakaota ja tikkupullia.

Mitä muuta ohjelmaa on luvassa?

– Kivistön kirkon pihalla järjestetään poniratsastusta ja pihapelejä. Sisätiloissa voi askarrella ja saada värikkään kasvomaa­lauksen.

– Osa ohjelmatarjonnasta on ilmaista ja osa maksullista. Tapahtuman tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

– Tapahtuma on tarkoitettu ihan kaikenikäisille. Erityisesti lapsille ja nuorille on monenlaista kivaa tekemistä.

Mistä saitte idean tempauspäivään?

– Olemme aiemmin järjestäneet Kivistön kirkolla Yhteisvastuu-tempauksia ja ne ovat olleet hyvin suosittuja. Esimerkiksi viimeksi helmikuussa 2020 vastaava tapahtuma veti paikalle yli sata kävijää.

Mitä itse odotat tapahtumalta?

– Odotan tapahtumalta pyhyyden kokemusta, hauskaa pihatapahtumaa ja hyvää meininkiä. Kivistö on hieno, yhteisöllinen alue ja nyt pääsemme pitkästä aikaa kokoontumaan yhteen.