null Komedialegenda Jim Carrey maalaa Jeesuksia: "Haluan hänen katsovan sinua ja parantavan sinut"

Jim Carrey ei tiedä, onko Jeesus todellinen, mutta maalaustensa kautta hän haluaa ilmaista

Jim Carrey ei tiedä, onko Jeesus todellinen, mutta maalaustensa kautta hän haluaa ilmaista "Kristus-tietoisuutta". Kuva on kaappaus Vimeo-videolta.

Ajankohtaista

Komedialegenda Jim Carrey maalaa Jeesuksia: "Haluan hänen katsovan sinua ja parantavan sinut"

Näyttelijä kertoo alkaneensa maalata kuusi vuotta sitten, kun yritti toipua sydänsuruista.

Näyttelijä Jim Carrey kertoo 8. elokuuta Vimeossa julkaistulla videolla maalausharrastuksestaan. Carrey kertoo alkaneensa maalata kuusi vuotta sitten, kun yritti toipua sydänsuruista.

"Katselin eräänä ankeana talvena ympärilleni New Yorkissa. Se olin todella masentavaa, ja ajattelin, että tarvitsen väriä", hän kertoo videolla.

Carreyn mukaan hänen maalauksistaan voi nähdä sen, mitä hän rakastaa, mutta myös hänen sisäisessä maailmassaan olevan pimeyden.

Maalaaminen on opettanut näyttelijälle paljon hänestä itsestään. "Et voi tietää, mitä veistos tai maalaus todella tarkoittaa", hän selittää videolla. "Luulet tietäväsi. Usein aloitan suunnitelman kanssa, ja vuotta myöhemmin tajuan, että maalaus kertoi minulle, mitä minun piti tietää itsestäni vuotta aiemmin."

Yksi Jim Carreyn maalausten toistuvista teemoista on Jeesus. Näyttelijä sanoo, ettei tiedä, onko Jeesus todellinen tai elikö hän, mutta maalaustensa kautta hän haluaa ilmaista "Kristus-tietoisuutta".

"Haluan, että kun katsot hänen silmiinsä, hän hyväksyy sen, kuka olet. Haluan hänen katsovan sinua maalauksesta ja parantavan sinut", Carrey kertoo videolla.

Jim Carrey nousi valtavaan suosioon 1990-luvulla, jolloin hän teki monia menestyneitä komediarooleja. Hänen isoimpia ysärihittejään ovat Ace Ventura – lemmikkidekkari (1994), Nuija ja tosinuija (1994), Ace Ventura – luonto kutsuu (1995), Valehtelija, valehtelija (1997) ja Truman Show (1998).

Vuonna 2003 ilmestyneessä elokuvassa Bruce – taivaanlahja Carrey esittää miestä, jolle Jumala antaa hetkeksi kaiken valtansa. Päin seiniähän se menee.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Toivakan kirkon pop-tyyliset maalaukset olivat skandaali, jota käsiteltiin tuomiokapitulia myöten

Hyvä elämä

Nykyään hippi-Jeesusta ja muotilehtienkeliä esittävät kirkkomaalaukset ovat keskisuomalaisen Toivakan merkittävin matkailunähtävyys.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.