null Kotikulmien yrittäjät esittäytyvät Meilahden kirkolla

Yrittäjätapahtumaa järjestävä Maarit Boulaid pyörittää Meilahdesa Hoitohuone Amankaa.

Kotikulmien yrittäjät esittäytyvät Meilahden kirkolla

Meilahti-päivään liittyvässä tapahtumassa voi tavata paikallisia pienyrittäjiä ja seurakunnan vapaaehtoisia sekä kiivetä kirkon torniin.

Yrittäjä Maarit Boulaid, miksi Meilahden kirkolla järjestetään 2.9. Kotikulmien yrittäjät tutuiksi -tapahtuma?

– Paikalliset pienyrittäjät voivat esitellä tapahtumassa toimintaansa ja samalla verkostoitua ja saada tukea toimintaansa. Olin suunnittelemassa seurakunnan työntekijöiden kanssa tapahtumaa jo viime vuonna ja tarjosin siellä tuolishiatsua.

Mitä ohjelmaa tapahtumassa on?

– Paikalla on erilaisia pienyrittäjiä, kuten kahvilanpitäjä, optikko, jalkojenhoitaja, kustantaja ja muotokuvamaalari, jotka tarjoavat palvelujaan ja myyvät tuotteitaan. Tapahtuma liittyy Meilahti-seuran järjestämään Meilahti-päivään, joten myös läheisessä Valpurinpuistossa on ohjelmaa.

Olin aiemmin it-alalla, mutta halusin ihmisläheisempää työtä, joten opiskelin kosmetologiksi."

Yrittäjä Maarit Boulaid

Miksi ryhdyit hoitoalan yrittäjäksi?

– Olin aiemmin it-alalla, mutta halusin ihmisläheisempää työtä, joten opiskelin kosmetologiksi. Oltuani hetken aikaa toisen palveluksessa perustin Meilahteen Hoitohuone Amankan, joka on ekokauneus- ja shiatsuhoitola.

– Yrityksen pyörittäminen on haastavaa, kun on pienet resurssit ja tuloista menee 24 prosentin arvonlisävero. Yrittäjänä on myös vastuuta enemmän, mutta toisaalta työ on vapaampaa kuin toisen leivissä.