Evankeliumijuhlilla laulava Pepe Willberg: Uskon, että minulla on hyvät välit Jumalaan ja Jeesukseen
Hengellisten laulujen esittäminen ei ole sen kummallisempaa, sanoo Pepe Willberg.

Laulaja esiintyy Helsingissä perjantaina 30.6. järjestettävässä evankelisten valtakunnallisessa kokoontumisessa.

Laulaja Pepe Willberg, esität perjantaina 30.6. klo 20 hengellisiä lauluja Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen (SLEY) ja Meilahden seurakunnan järjestämillä Evankeliumijuhlilla Helsingin jäähallilla. Mitenkäs nyt noin?

– Juhlan toinen järjestäjä on Meilahden seurakunta ja me olemme Meilahden seurakuntalaisia. Ja seurakunnan kirkkoherra Hannu Ronimus on fani, hehee. Olen pitänyt Meilahden kirkossa useampia joulukonsertteja ja uuden hengellisen levyni julkistamiskonsertin.

Miltä tuntuu esittää hengellisiä lauluja?

– Ei se tunnu sen kummallisemmalta. Minähän olen laulanut hengellisiä lauluja 1960-luvulta asti. Keikalla on suurelta osin kyse siitä, millä tavalla koen yleisön, että onko se myötämielinen vai ei. Sitä kautta tulee se antamisen riemu, tai sitten ei.

Mikä on oma suhteesi kristinuskoon?

– Se on positiivinen. Uskon, että minulla on hyvät välit Jumalaan ja Jeesukseen. Ilmeisesti suuri osa ihmisistä kokee nauttivansa jonkinlaista johdatusta. Minulle on käynyt niin, että olen tahtomattani tänä päivänä sellaisella jalustalla, jota en ole etsinyt.