Jazzia, muksukirkkoa vai taideretriitti? Vantaalla tapahtuu heti alkuvuodesta
Vuoden ensimmäistä muksukirkkoa vietetään Hämeenkylässä.

Vuoden ensimmäistä muksukirkkoa vietetään Hämeenkylässä.

Jazzia, muksukirkkoa vai taideretriitti? Vantaalla tapahtuu heti alkuvuodesta

Mariah Hortans & Mathias Sandberg Duo esittää tunnelmallista jazzia Pyhän Laurin kirkossa 2.1.

Tunnelmallista jazzia

Christmas Jazz -konsertissa kuullaan tunnelmallista vocal-jazzia. Ohjelmassa on klassisia joulusävellyksiä muun muassa Jean Sibeliukselta sekä perinteisiä pohjoismaisia ja englantilaisia joululauluja. Liput 10 e kirkon ovelta. Christmas Jazz – Mariah Hortans & Mathias Sandberg Duo ti 2.1. klo 19 Pyhän Laurin kirkossa, Kirkkotie 45.

Muksut kirkkoon

Vuoden ensimmäistä muksukirkkoa vietetään Hämeenkylässä 14.1. Muksukirkko on perheiden sunnuntai-iltapäivä, jolloin kirkon yläkerrassa on klo 14.30 alkaen ohjelmaa ja toimintapisteitä lapsille. Kirkkohetki alkaa klo 16 ja kestää noin puoli tuntia. Muksukirkko su 14.1. klo 14.30 Hämeenkylän kirkossa, Auratie 3.

Retriitissä maalaten

Retriitissä maalataan näkyväksi ajatuksia, tunteita ja tunnelmia elämästä. Omia maalaustarvikkeita tai erityistaitoja ei tarvita. Hinta 160 e sisältää täysihoidon, taideohjauksen, materiaalit ja kuljetuksen. Ilmoittautumiset 2.2. mennessä retriitit.vantaa@evl.fi. Siveltimen jälkiä elämäni maisemassa – taidepainotteinen retriitti 9.–11.2. Heponiemen hiljaisuuden keskuksessa Karjalohjalla.

Jaa tämä artikkeli:

Lue lisää:

Kommentoi