null Lounais-Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Kirsi Kankaanpää: Yksinyrittäjät kaipaavat sparrausta ja hyvinvointihetkiä

Kirsi Kankaanpää on hyvinvointialan yrittäjä.

Kirsi Kankaanpää on hyvinvointialan yrittäjä.

Ajankohtaista

Lounais-Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Kirsi Kankaanpää: Yksinyrittäjät kaipaavat sparrausta ja hyvinvointihetkiä

Pienyrittäjien ja seurakuntien yhteinen tukihanke on edistänyt yksinyrittäjien verkottumista ja hyvinvointia.

Helsingin Yrittäjät – Lounais-Helsingin paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Kankaanpää, olet ollut aktiivisesti mukana seurakuntien Tukea kantakaupungin yrittäjille -hankkeessa. Millaista yhteistyötä olette tehneet?

– Olemme järjestäneet aamiaistilaisuuksia ja erilaisia hyvinvointihetkiä yhteistyössä seurakunnan kanssa. Lisäksi olemme tarjonneet yritysmentorointia ja matalan kynnyksen keskusteluapua. Varapuheenjohtajamme Esko Valkeala on myös osallistunut aktiivisesti työhön.

Millaista tukea kantakaupungin yrittäjät kaipaavat?

– Kokemukseni mukaan yrittäjät kaipaavat yhteisöä, jossa vaihtaa ajatuksia ja saada vertaistukea. Lisäksi saatujen palautteiden mukaan erityisesti yksinyrittäjät kaipaavat yrittäjyyteen liittyvää sparrausta, oman osaamisen kehittämistä sekä rentoja hetkiä hyvinvoinnin parissa. Itsekin yksinyrittäjänä koen, että juuri yhteisöllisyys ja vertaistuki ovat tärkeitä.

– Järjestämissämme tapahtumissa on ollut yksinyrittäjiä todella monilta eri aloilta, muun muassa kauneus- ja valmennusalalta. 

Millaisia yhteistyökuvioita Töölön seurakunnan kanssa on vireillä lauantain 2.9. tapahtumatorin lisäksi?

– Yhdistyksemme on jo vuosia tehnyt yhteistyötä alueen seurakuntien kanssa. Töölön seurakunnan kanssa järjestimme juuri elokuussa yrittäjien hyvinvointiviikonlopun Porkkalanniemen leirikeskuksessa.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

”Yksinyrittäjällä ei välttämättä ole ketään, jonka kanssa voisi jakaa kuormittuneisuuden tunteita” – Viisi helsinkiläistä seurakuntaa polkaisi käyntiin diakoniahankkeen yrittäjien tueksi

Ajankohtaista

Helsingissä 90 prosenttia kaikista yrityksistä kuuluu yksinyrittäjille. Helsingin keskustan alueen diakoniahankkeesta toivotaan yrittäjille henkireikää. Mukana hankkeessa on myös Helsingin Yrittäjät – Lounais-Helsinki ry.
Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.