null Vastaus: Äitiryhmiä on toivottu

Puheenvuorot

Vastaus: Äitiryhmiä on toivottu

Kiitos Jaakko Tiinaselle palautteesta! Jotkut seurakuntamme lapsi- ja perhetyön muodot ovat tosiaan tarkemmin kohdennettuja kuin toiset, esimerkiksi massukerho ja esikoisvauvakerho. Taustalla ovat haagalaisten vanhempien toiveet.

Jos seurakuntalaiset esittävät jatkossakin toiveita erityisesti isille ja vauvoille/lapsille suunnatusta toiminnasta, haluamme mielellämme vastata tarpeeseen. Kannustamme seurakuntalaisia myös omaehtoiseen toiminnan järjestämiseen. Esimerkiksi taaperokerho syntyi muutamien aktiivisten vanhempien aloitteesta.

Kaikkia lapsiperheitä varten Haagan seurakunnassa toimii perhekerho kolmesti viikossa, ja perhekerhoissa on käynytkin ilahduttavan paljon myös isiä lastensa kanssa. Työssäkäyviä vanhempia ajatellen yksi kerhoista kokoontuu ilta-aikaan. Samoin aktiivisissa muskareissamme isiä on näkynyt enenevässä määrin. Myös Sunnuntai kirkolla -tapahtumat keräävät kirkonmäelle runsaasti lapsiperheitä, sekä isiä että äitejä. Rohkeasti kannustamme antamaan näille mahdollisuuden!

Nykyiset kerhojärjestelymme eivät missään tapauksessa ole kannanotto sukupuolirooleihin. Päinvastoin, rohkaisemme mielellämme isiä ja äitejä tasapuoliseen perhevastuun jakamiseen ja toivotamme kaikenlaiset perheet tervetulleiksi Haagan seurakunnan toimintaan!

Heikki Nenonen

kirkkoherra

Ulla Leivo

lastenohjaaja

Haagan seurakunta

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Seurakunta aktivoi koteihinsa jämähtäneitä vanhempia − Ensivauvat-ryhmän kokoontuminen on monelle viikon kohokohta

Ajankohtaista

Saara Vihma keskusteli muiden äitien kanssa ryhmässä viime vuonna.


Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.