null Mielipide: Aito avioliitto ry on lasten ja nuorten puolella – alaikäiset eivät kuulu translain piiriin

Puheenvuorot

Mielipide: Aito avioliitto ry on lasten ja nuorten puolella – alaikäiset eivät kuulu translain piiriin

Yuri Höykinpuro ja neljä muuta kirjoittajaa kritisoivat Aito avioliitto -yhdistyksen mukanaoloa Korson markkinoilla 13.9. Emme tunnista yhdistystä kirjoittajien tunnepitoisesta retoriikasta, joka lähinnä tuntuu mielikuviin perustuvalta asennemuokkaukselta. Aito avioliitto -yhdistys ”edistää ja vahvistaa miehen ja naisen välisen avioliiton asemaa ja merkitystä aitona, erityisenä, luonnollisena ja pysyvänä instituutiona. – Yhdistyksen tarkoitus on myös edistää lapsen oikeutta tuntea sekä isänsä että äitinsä ja olla heidän hoidettavanaan koko lapsuusaikansa mikäli mahdollista.”

Lapset ja nuoret tarvitsevat yhdistyksen rohkaisevaa viestiä luontaisessa kasvussaan aikuisuuteen, sillä erittäin haitallinen ideologinen sukupuolikäsitys on saanut paljon tilaa mediassa. Jopa oppikirjassa on opetettu ihmisen voivan olla ”väärässä kehossa”.

Jokainen ihminen on arvokas, ja samalla elämän olosuhteista johtuen on monenlaisia perheitä.

Translain radikaalissa muutoksessa, jota Taloustutkimuksen mielipidemittauksen mukaan vastustetaan voimakkaasti kaikkien puolueiden kannattajien keskuudessa, yritetään saada alaikäisetkin sen piiriin ja pysäyttää murrosiässä kehon luontainen kehitys.

Lapsille ja nuorille tulee antaa oikeus kasvurauhaan tytöistä naisiksi ja pojista miehiksi. Jokainen ihminen on arvokas, ja samalla elämän olosuhteista johtuen on monenlaisia perheitä. Aidon avioliiton kuitenkin muodostavat vain mies ja nainen. Perherakenteella on vaikutusta lapsen hyvinvointiin.

Jokaisella lapsella on oikeus isään ja äitiin. Sitä tulisi edistää yhteiskunnassa, ei heikentää.

Arto Jääskeläinen
hallituksen puheenjohtaja
Aito avioliitto ry

Päivitetty 12.10. kello 11.28. Ilmaisuun "translain muutoksessa" on tehty lisäys, jonka jälkeen tekstissä lukee "translain radikaalissa muutoksessa".

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.