null Mielipide: Lehden linja tekee surulliseksi

Puheenvuorot

Mielipide: Lehden linja tekee surulliseksi

Silmille ryöpsähti jo kansikuva, joka oli laitettu varmistamaan, että viisisivuinen epäraamatullinen kirjoitus Armon kortit varmasti luetaan (K&k 11.8.).

Oli katsottu tärkeäksi opettaa korttien historiasta ja nykyisyydestä. Kuulemma vasta 1700-luvulla tarot otettiin okkultistiseen käyttöön. Ei ole paljon väliä, kunhan vain nyt otettaisiin pois käytöstä kirkossa.

En lue artikkeleita, jos heti ensisilmäyksellä näkee, että ne eivät palvele Jumalan kunnioittamista. Nyt kävi ilmi, että haastateltu toimii Helsingin seurakunnissa hengellisen ohjauksen ja nuorten aikuisten pappina. Heräsi kiinnostus, minkälaista ohjausta hän heille antaa.

Sivulla 3 sai kunniapaikan juttu otsikolla Välillä kiroileminen helpottaa oloa. Myös tämä pappi toimii nuorten parissa. On ymmärtämätöntä opettaa nuoria pyytämään apua saatanalta. Helpotus saattaa olla valheellista ja lyhytaikaista.

Kirkko ja kaupunki -lehden tulee tehdä parannus Jumalaa halventavista kirjoituksistaan. Maksamme jopa veroakin saadaksemme oikeaa hengellistä palvelua, ei okkultismia.

Terttu Savola

Olarin seurakuntaneuvoston ja Espoon yhteisen kirkkovaltuuston jäsen

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.