null Mielipide: Taivaan Isä ei suojaa, jos rikomme koronarajoituksia

Puheenvuorot

Mielipide: Taivaan Isä ei suojaa, jos rikomme koronarajoituksia

”Luotan Taivaan Isään. Hän suojaa meitä kaikkia”. Näin sanoi eräs kristitty ystäväni, joka oli järjestämässä lapselleen kaverisynttäreitä kotonaan kokoontumisrajoituksista huolimatta.

Nämä lauseet herättivät minussa ristiriitaisia ajatuksia. Eikö meidän kuuluisi huolehtia itsestämme ja lähimmäisistämme ja olla nyt järjestämättä juhlia? Vaikka oma luottoni Taivaan Isään on vahva, jokin tässä särähti korvaan. Eikö meidän kuuluisi ensin tehdä oma osuutemme ja vasta sen jälkeen pyytää Taivaan Isältä apua asioihin, joihin emme pysty vaikuttamaan?

Usko tuo valtavasti voimaa tämän kriisin keskelle. Se tuo tukea ja rohkaisua: tästä selvitään. Usko ei kuitenkaan poista omaa vastuutamme toimia järkevästi. Meidän on toimittava viisaasti rajoitusten ja viranomaisten suositusten mukaan. Emme voi heittää kaikkea Luojamme harteille, niin helppoa kun se olisikin.

Kaikkivaltias on antanut meille suuressa armossaan viisauden. Viisauden tutkia sairauksia sekä viisauden parantaa ja ennaltaehkäistä niitä.

Pyydetään varjelusta tähän korona-aikaan, että kaikki menisi hyvin. Siitä huolimatta tehdään myös itse parhaamme.

Anna Röynä

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Kommentti: Kulkutautimyönteisyys sopii kuvaamaan rokotekriittisyyttä – päätös rokotteen ottamisesta ei ole vain oma asia

Puheenvuorot

Yksittäisten ihmisten epäröinnin voi vielä jotenkin ymmärtää, mutta ei sen hyödyntämistä politiikassa, bisneksessä tai uskonnossa.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.