null MM-kisoja jännitetään Senaatintorilla su 21.5. kello 17

Kuva: STT

Kuva: STT

Ajankohtaista

MM-kisoja jännitetään Senaatintorilla su 21.5. kello 17

Helsingin seurakunnat tarjoavat jääkiekon MM-kisakatsomon Senaatintorilla yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton, Helsingin kaupungin ja Veikkauksen kanssa.

Jos Suomi pelaa kello 17.15 alkavassa pronssipelissä, näytetään vain pronssipeli. Jos Suomi pelaa loppuottelussa, näytetään sekä pronssipeli että loppuottelu. Jos Suomi pelaa finaalissa, paikalle hankitaan toinenkin jättinäyttö. Loppuottelu alkaa kello 21.45.

Juuri ennen pronssiottelun alkua Senaatintorilla päättyy Kirkon Musiikkijuhlien viimeinen tilaisuus Syntisen virret ja tanssijan taivas, joten lavarakenteet, isot näytöt ja kaikki muu tarvittava kuten bajamajat ovat jo kisakatsomoa varten valmiina. Kulku Senaatintorille on Kauppatorin puolelta.

Tapahtumassa esitetään MTV3-kanavan suorat ottelulähetykset Kölnistä. Suomen peliä kommentoivat kiekkolegenda Pentti Lindegren ja tv-pappi Kari Kanala.

 

 

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Suvivirttä voi laulaa monissa tapahtumissa lähiaikoina ‒ Stadin Suvivirsi soi Senaatintorilla

Ajankohtaista

Suvivirttä ja muita kesäisiä yhteislauluja lauletaan tänä vuonna Kirkon musiikkijuhlien yhteydessä lauantaina. Suvivirsi soi monessa muussakin tapahtumassa mm. Espoossa ja Vantaalla.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.