Moottoripyöriä ja hiljentymistä
Sons of Abraham MCC:n presidentin Ari Santaharjun mielestä uskonasiat ja moottoripyörät ovat luonteva yhdistelmä.

Sons of Abraham MCC:n presidentin Ari Santaharjun mielestä uskonasiat ja moottoripyörät ovat luonteva yhdistelmä.

Moottoripyöriä ja hiljentymistä

MP-messut 31.1.–2.2. Helsingin Messukeskuksessa.


Helsingin Messukeskuksessa on pian paitsi komeita moottoripyöriä myös hieman erilaisia kirkonmenoja. Sunnuntaina 2.2. klo 12 MP-messuilla järjestetään Biker’s Church, jossa musiikista vastaa rautalankabändi. Jumalanpalvelus toteutetaan lyhyen kaavan mukaan ja rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän.

Biker’s Churchin järjestää tamperelainen moottoripyöräkerho Sons of Abraham MCC, joka tunnetaan myös muista hengellisistä tapahtumista ja hyväntekeväisyystempauksista.

– Kerho perustettiin 2010. Voisin kuvailla meitä vaikka niin, että olemme sekundauskovaisia ja sellainen moottoripyöräkerho, jonka arvot ovat koti, uskonto ja isänmaa, kertoo Ari Santaharju, kerhon presidentti ja Tampereen seurakuntien liikuntakasvatustyöntekijä.

Santaharju on erityisen iloinen siitä, että aloite jumalanpalvelukseen tuli MP-messujen järjestäjiltä.

– Moottoripyöräily ja hengelliset asiat sopivat hyvin yhteen. Tuolla tien päällä moottoripyöräilijä on aina heikoilla, myös silloin kun on toiminut oikein.

Jumalanpalveluksen jälkeen messukävijöillä on mahdollisuus jutella Biker’s Church -tiimin kanssa. Tarjolla on myös Wonderful Land -yhtyeen rautalankamusiikkia ja mahdollisuus seurata Abraham Ladies -ryhmän tanssiesitystä. Abraham Ladies on naisten perustama moottoripyöräkerhoa tukeva ryhmä, jota yhdistää kiinnostus moottoripyöriin ja vintageen.

Näin Ari Santaharju kuvailee Biker’s Churchia:
”Se tarjoaa koettavaa ja siellä voi tulla vahingossa hiljentyneeksi.”

Jaa tämä artikkeli: