null Nicole Kuhn löytää äitienpäivän brunssipaikan Alppilan kirkolta

Nicole Kuhn ja Aada-tytär viihtyvät Alppilan kirkon brunssilla.

Nicole Kuhn ja Aada-tytär viihtyvät Alppilan kirkon brunssilla.

Ajankohtaista

Nicole Kuhn löytää äitienpäivän brunssipaikan Alppilan kirkolta

Nicole Kuhn aikoo osallistua miehensä ja tyttärensä kanssa äitienpäivän brunssille Alppilan kirkolla. He kävivät brunssilla myös 28.4. Kirkon aulassa on kysyttävä klassinen kysymys: käytkö usein täällä?

– Kyllä, olemme suorastaan kanta-asiakkaita lauantaibrunssilla. Tänne on niin helppo tulla yksivuotiaan Aadan kanssa. Täällä on muitakin lapsia ja on tilaa leikkiä.

Ilmeisesti ruokakin on hyvää?

– Totta kai, emme muuten kävisikään. Manu on loistava kokki. Täällä olemme huomanneet, että ruoka voi olla sekä terveellistä että maukasta! Myös lasten annokset voivat olla muuta kuin ranskalaisia. Hinta on kohtuullinen, ja siitä menee jonkin verran Kirkon ulkomaanavulle.

Mitä brunssiin kuuluu?

– Itse asiassa täällä on tarjolla kolmen ruokalajin lounas, vaikka ateriaa kutsutaan brunssiksi. Pääruokavaihtoehdot ovat aina liha, kala tai kasvis.

Olet kotoisin Saksasta. Onko siellä vastaavaa toimintaa kirkolla?

– Riippuu ihan seurakunnasta. Itse olen katolilainen, ja kotipaikkakuntani katolisella kirkolla toimii kahvila.
– Täällä Alppilassa ei kuitenkaan toimita "lähetysasenteella", vaan ihminen otetaan vastaan ihmisenä, lämpimästi. Aina voi kysellä lisää seurakunnan toiminnasta, jos haluaa.

Tapaatko brunssilla ystäviä tai naapureita?

– Olen tuonut tänne vieraitani. Viime vuoden äitienpäivänä Aada oli pieni vauva, ja ystävättäreni Saksasta olivat käymässä. Tulimme tänne, ja leidit tykkäsivät kaikesta kovasti.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Naisten ryhmät parantavat ruokaturvaa sadoissa kylissä Bangladeshissa – työtä tehdään Rekolan ja Vantaankosken seurakuntien tuella

Ajankohtaista

Saara ja Tomas Bengtson ovat tehneet neljä vuotta kehitysyhteistyötä Lähetysyhdistys Kylväjän lähettäminä Bangladeshissa. Maassa kristittyjä on vain noin puoli prosenttia.


Viikin kirkolla kokoonnutaan sopalle

Ajankohtaista

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.