null Osaisitko piirtää manga-Mooseksen?

Osaisitko piirtää manga-Mooseksen?

Miltä näyttäisivätkään vaikkapa Mooses, Joona tai Magdalan Maria manga-maailmassa? Tikkurilan seurakunta kannustaa sarjakuvan ystäviä osallistumaan piirustuskilpailuun, jonka ideana on tehdä johonkin Raamatun kertomukseen liittyvä sarjakuva manga-tyyliin.

Kilpailussa on sarjat vantaalaisille ala- ja yläasteikäisille sekä kaikille avoin sarja.

Töiden on oltava värillisiä, ja ne voi lähettää JPG-muodossa tai A4-muodossa osoitteeseen manga.tikkurila@evl.fi tai Tikkurilan seurakunta, PL 69, 01301 Vantaa. Jos kilpailutyön lähettää postitse, kirjekuoreen on pantava merkintä "Manga-kilpailu".

Kilpailutyön kääntöpuolelle tai sähköpostiin tulee kirjoittaa yhteystiedot, syntymävuosi ja tieto siitä, mihin Raamatun kertomukseen työ liittyy. Töiden tulee olla perillä 8.5. mennessä.

Tuomaristo valitsee kolme parasta työtä jokaisessa sarjassa. Arvosteluraadin puheenjohtaja on Kiroileva Siili -sarjakuvasta tunnettu Milla Paloniemi. Palkintoina on muun muassa digikamera sekä sarjakuvapiirtämiseen ja Raamattuun liittyviä tuotepalkintoja.

Kilpailutyöt ovat esille Valtti-Areenalla 16.5.–17.5. eli Pipliasta päähän ja sydämeen -tapahtuman aikana. Kilpailun voitto ratkeaa samassa tapahtumassa 16.5. Parhaat työt julkaistaan myös Tikkurilan seurakunnan nettisivuilla vuoden 2009 aikana. Sarjakuvien julkaisuoikeudet siirtyvät järjestäjälle.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.