null Paavalinkirkon kellot juhlivat kirkkoon liittyjiä – seurakunta tempaisee Taiteiden yönä

Paavalinkirkon kellot iloitsevat, jos tänä iltana joku liittyy kirkkoon.

Paavalinkirkon kellot iloitsevat, jos tänä iltana joku liittyy kirkkoon.

Ajankohtaista

Paavalinkirkon kellot juhlivat kirkkoon liittyjiä – seurakunta tempaisee Taiteiden yönä

Helsinkiläinen Paavalin seurakunta järjestää Taiteiden yön kunniaksi helpon ja juhlallisen mahdollisuuden liittyä kirkkoon.

Helsinkiläinen Paavalin seurakunta järjestää osana Taiteiden yön tapahtumaansa myös mahdollisuuden liittyä kirkkoon. Kirkkoherra Kari Kanala ilmoitti tempauksesta sosiaalisessa mediassa tänään iltapäivällä. Hänen mukaansa kyseessä on pop up -liittyminen.

– Kenelle kellot soivat? Tänään soitamme kirkonkelloja jokaiselle kirkkoon liittyjälle. Ilmaisemme sillä iloa ja teemme samalla selväksi, että asia on nyt kirkossa kuulutettu, tuumii Kanala.

Idean kellojen soittamisesta liittymisen kunniaksi keksi seurakuntaneuvoston jäsen Jukka Lagerblom. Paavalin seurakunnassa on Taiteiden yönä konsertteja kirkossa ja ohjelmaa myös kirkon sisäpihalla. Seurakuntasihteeri Tarja Aaltonen ja pappi Petri Flinck ovat sisäpihalla paikalla kello 17–20 ja kirkkoon liittymisen voi hoitaa heidän kanssaan.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Taiteiden yö: Viisi vinkkiä seurakuntien tapahtumiin

Hyvä elämä

Taiteiden yön torstaina kirkoissakin tapahtuu. Osallistu vaikka tivoliteemalla maustettuun koko perheen juhlaan, kiipeä kellotapuliin, hiljenny kirkossa - tai saunan lauteilla.


Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.