null Pirjo Ala-Kapee-Hakulinen jatkaa Vantaan kirkkovaltuuston puheenjohtajana

Pirjo Ala-Kapee-Hakulinen.

Pirjo Ala-Kapee-Hakulinen.

Pirjo Ala-Kapee-Hakulinen jatkaa Vantaan kirkkovaltuuston puheenjohtajana

Vantaan seurakuntien yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajana jatkaa Pirjo Ala-Kapee-Hakulinen (sd) Rekolan seurakunnasta. Viime syksyn seurakuntavaaleissa valittu kirkkovaltuusto piti tiistaina ensimmäisen kokouksensa ja valitsi valtuustoa edellisen neljän vuoden ajan vetäneen Ala-Kapee-Hakulisen jatkamaan tehtävässään seuraavien kahden vuoden ajan.

Pirjo Ala-Kapee-Hakulinen on Vantaan entinen kaupunginjohtaja ja nykyinen kaupunginvaltuuston jäsen. Hän on myös kirkolliskokousedustaja.

Yhteisen kirkkovaltuuston varapuheenjohtajaksi valittiin Tikkurilan seurakunnan Markku Weckman (kok). Hän on pitkän linjan luottamushenkilöitä niin seurakunnissa kuin kaupungilla. Weckman on kaupunginvaltuuston jäsen.

Yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi valittiin Vantaankosken seurakunnan Raimo Huvila. Sanasta Elämään -ryhmän jäsen Huvila on myös kokenut luottamushenkilö seurakunnissa ja kaupungilla.

Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulin määräämänä yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii Tikkurilan kirkkoherra Janne Silvast. Yhteinen kirkkoneuvosto valmistelee asiat kirkkovaltuustolle ja huolehtii päätösten toimeenpanosta. Silvast oli puheenjohtaja myös viime kaudella.

Kiinteistöjohtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Eero Sivunen Avoimesta ryhmästä ja Vantaankosken seurakunnasta. Yhteisen seurakuntatyön johtokunnan puheenjohtajana toimii Elisabet Tepora Tikkurilan seurakunnasta ja Sanasta elämään -ryhmästä.

Yhteisen kirkkoneuvoston kokoonpano on seuraava: Janne Silvast, kirkkoherra, Raimo Huvila, varapuheenjohtaja ja jäsenet Riitta Alhroth, Tarja Eklund, Jan-Erik Eklöf, Heikki Hilli, Markku J. Jääskeläinen, Seppo Kalliokoski, Anneli Karhunen, Paula Lehmuskallio, Markku Nieminen, Sari Roman-Lagerpetz ja Eero Tulosmaa.

Kiinteistöjohtokunnan kokoonpano: Eero Sivunen, pj, Jari Porthén, vpj, Jorma Hentilä, Anneli Karlsson, Anneli Kihlström, Leila Nuotio ja Urpo Vainio.

Yhteisen seurakuntatyön johtokunta: Elisabet Tepora, pj, Emma Perälä, vpj, Henri Järvinen, Anneli Koskinen, Seppo Palonen, Eila Paulun ja Eero Untamala.

Kaikki edellä mainitut toimielimet ja puheenjohtajat valittiin vuosiksi 2015–2016.

Jaa tämä artikkeli:

Lue lisää: