Ruokaa ja hevosvoimia
Mikko Sorjolahti, grilliyrittäjä
”Perustamme kaveriporukalla Ravintolapäivänä Bikerin baarin, koska harrastamme moottoripyöriä. Idea tapahtumaan osallistumisesta syntyi Myyrmäki-liikkeessä, jossa on mietitty muun muassa sitä, mitä Myyrmäen asemanseudulle voisi tehdä.
Valmistamme Bikerin pannua. Ihan vielä en tiedä, mitä siihen tulee, mutta se on varmasti helppoa ja maistuvaa ”miesten ruokaa”, joka sopii myös nälkäisille naisille.
Vaimoja ja lapsia on pyydetty leipomaan pullaa. Se on ikään kuin pakollinen jälkiruoka.”
Ravintolapäivää vietetään su 17.2. Tiedot ravintoloista osoitteessa www.restaurantday.org/fi.
Huom! Toisin kuin Vantaan Laurin printtilehdessä lukee, Ravintolapäivää ei vietetä la 16.2. vaan su 17.2.
Jaa tämä artikkeli: