null Seimet valtaavat Helsingin jo 23. kerran joulunvieton kunniaksi

Yksi seimistä on Café Engelin ikkunassa.

Seimet valtaavat Helsingin jo 23. kerran joulunvieton kunniaksi

Helsingin jouluseimet -tapahtuman teemana on tänä vuonna matkustaminen. Seimiä voi katsella ympäri kaupunkia.

Helsingissä päästään pian ihastelemaan jouluseimiä, kun perinteinen Helsingin jouluseimet -tapahtuma avautuu 27.11. Tapahtuma alkaa samaan aikaan, kun vietetään Aleksanterinkadun joulukadun avajaisia.

Helsingin seurakuntayhtymä järjestää tapahtuman 23. kerran yhteistyökumppaneiden ja vapaaehtoisten kanssa.

Seimiä voi käydä katsomassa 11 eri paikassa Helsingin keskustassa. Viisi seimistä on aseteltu Aleksanterinkadun läheisyyteen, mutta niitä voi käydä katsomassa esimerkiksi Tuomiokirkossa, Kampin kappelissa sekä Pyhän Henrikin kirkossa.

Keskustan lisäksi seimiä on sijoitettu Paavalin kirkkoon, Töölöön, Vuosaareen ja Kannelmäkeen.

Tapahtuman teema on tänä vuonna Matkalla. Teema koskettaa Helsingin seurakuntayhtymän mukaan kaikkia, kun matkustaminen on helpottunut pandemiarajoitusten hellitettyä. Matkustaminen myös herättää vahvoja tunteita, kuten innostusta, jännitystä ja pelkoa.

Seimet ovat esillä loppiaiseen saakka. Kaikkien seimien tarkat sijainnit löytyvät tapahtuman verkkosivuilta.