null Sytytä toivon kynttilä afganistanilaisten muistamiseksi tänään Helsingin Tuomiokirkon portailla

Helsingin Tuomiokirkon portailla jokainen voi sytyttää oman kynttilän afganistanilaisten muistamiseksi.

Afganistanin tilanne huolestuttaa ja ahdistaa monia. Helsingin Tuomiokirkkoseurakunta järjestää tänään kynttilärukoushetken, jossa muistetaan afganistanilaisia.

Helsingin tuomiokirkkoseurakunta järjestää tänään keskiviikkona kello 20 iltatapahtuman, jossa muistetaan Afganistanin tilannetta sytyttämällä toivon kynttilöitä. Vastaavanlainen tilaisuus järjestettiin eilen Turussa. Helsingissä Sytytä toivon kynttilä Afganistanille -tilaisuus järjestään ulkoilmassa Tuomiokirkon portailla. Kynttilöiden syttymisen yhteydessä Ukko Heinonen soittaa saksofonilla iltasoiton Tuomiokirkon tapulista kello 20 ja kello 20.30. Tilaisuus kestää noin 45 minuuttia, ja se on kaikille avoin.