null Tukea narsistien uhreille

  – Omia tunteitaan ei pidä vähätellä, Iida Rekunen sanoo.

– Omia tunteitaan ei pidä vähätellä, Iida Rekunen sanoo.

Tukea narsistien uhreille

Vertaistukiryhmässä narsis­tien uhrit voivat jakaa kokemuksiaan ja saada tukea.

Vantaalainen Iida Rekunen alkoi pari vuotta sitten lukea narsismista. Hän sai narsismia käsittelevistä kirjoista tukea omiin kokemuksiinsa ja halusi auttaa muita. Rekunen on jakanut kokemuksiaan ja kannustanut muita keskustelijoita Narsistien uhrien tuki ry:n nettisivujen keskustelupalstalla. Tänä syksynä hän aloitti yhdistyksen vertaistukiryhmän vetäjänä ja on menossa yhdistyksen vertaistukiohjaajille suunnattuun koulutukseen.

– En ole mikään terapeutti. Ryhmän tarkoitus on tarjota vertaistukea, Rekunen sanoo.

Hän haluaa tarjota ryhmään osallistujille paikan, jossa omat kokemukset voi tuoda esiin ja niitä ymmärretään. Rekunen toivoo ryhmäläisten huomaavan, etteivät he ole yksin asian kanssa. Vertaistukiryhmään osallistuminen on luottamuksellista eikä siellä tarvitse esiintyä omalla nimellään.

Rekusen ohjaama vertaistukiryhmä kokoontuu Asolan seurakuntatalolla tämän vuoden aikana vielä neljä kertaa. Ryhmään voi osallistua vaikka vain yhden kerran. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi varma, onko tekemisissä narsistisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivän vai muuten hankalan tyypin kanssa.

– Omia tunteitaan ja kokemuksiaan ei pidä vähätellä, Rekunen sanoo.


Narsistien uhrien vertaistukiryhmä ti 23.9. klo 18–20 Asolan seurakuntatalolla, Asolantie 6.

Jaa tämä artikkeli: