Soili Pohjalainen -haulla löytyi 406 hakutulosta.

1. Espooseen avatussa Mannapuodissa voi ostaa hävikkiruokaa ilman rahaa

Vähävaraiset voivat asioida maksutta ja valikoida haluamansa tuotteet espoolaisessa Mannapuodissa.

19.05.2022

2. Ylös, ulos ja leikkimään: Teija Hietikko kutsuu lapsia ja aikuisia pihapeleihin

Vantaan Havukoskella leikitään ulkona porukalla 21.5. ”Pitää olla joku, joka ohjaa lapset pihaleikkien pariin”, idean takana oleva Teija Hietikko sanoo.

10.05.2022

3. ”Taide voi koskettaa tunteita ja tahtoa”, sanoo Korson kirkon taidetta esittelevä Kari Pekka Kinnunen

Taide voi koskettaa tunteita ja tahtoa sekä kehottaa toimimaan, sanoo Kari Pekka Kinnunen, joka esittelee Korson kirkon taideaarteita maaliskuun lopussa.

24.03.2022

4. Työkokeilussa etsitään nuorille polkuja työelämään

Heikossa työmarkkinatilanteessa olevat saavat työkokemusta, ohjausta ja tukea työnhakuun Työraiteet-hankkeessa.

17.03.2022

5. Hiiri kokee hengellisen herätyksen, karhu hengaa Pohjois-Haagassa – Topias Haikalan esikoisromaani kertoo ihmisten ja puhuvien eläinten Helsingistä

Romaanissa Pimeän jälkeen liikkuvat olennot nytkäytellään todellisuuden rajoja ja pohditaan kaiken katoavaisuutta.

10.03.2022

6. Auta viimeisellä matkalla – joihinkin hautajaisiin tarvitaan ulkopuolisia arkunkantajia

Vapaaehtoisia kantajia tarvitaan esimerkiksi silloin, kun saattoväkeä on vähän tai se on kovin iäkästä.

03.03.2022

7. Asiakasmäärät kasvoivat Helsingin seurakuntien perheneuvonnassa – koronakriisi näkyy ahdistuneisuutena

Koronavuonna 2021 asiakkaita oli lähes 1400. Parisuhteen vuorovaikutusongelmat ovat suuri syy hakea apua.

28.02.2022

8. Pyhäkoulua voi käydä pop up -pisteellä tai kirjeitse kotona

Pyhäkoulussa lapsi saa ihmetellä ja pohtia uskonasioita.

10.02.2022

9. ”Kielitaidottomana on riippuvainen ­muista” – syyrialainen kirjanpitäjä Muntaha Jakmiri opiskelee suomen kieltä pienryhmässä

Naisten suomen kielen ryhmässä opitaan sanastoa, jota tarvitaan vaikkapa terveysasemalla asioitaessa tai yhteydenpidossa koulun kanssa.

25.10.2021

10. Vantaalla voi suorittaa aikuisrippikoulun yhden viikonlopun aikana ja saada vastauksen siihen, mikä uskossa askarruttaa

Aikuisten ripariviikonloppu Tikkurilan kirkossa alkaa perjantai-iltana ja päättyy sunnuntaina päätösjuhlaan ja kakkukahveihin.

22.10.2021

11. Onnettomuuden jälkeen Aaron, 23, muutti toipumaan seurakuntayhtymän tukiasuntoon

Talon asukasohjaaja auttaa monissa käytännön asioissa.

11.10.2021

12. Hei, me tahdotaan! Hae vinkkejä pieniin ja isoihin kirkkohäihin Tahdon-illoista

Miksi kirkon pihalla ei saa heitellä riisiä, mutta koivunlehtiä voi heitellä ja saippuakuplia puhaltaa?

12.04.2018

13. Kolumni: Täydellistä joulua ei ole olemassakaan

Lähestymme silti aikaa, jolloin ei saisi itkeä eikä meluta eikä pettyä. Mutta pitääkö elämän olla jouluna särötöntä?

14.12.2017

14. Kolumni: Marraskuu antaa oikeuden hengailla pyjamassa jo iltakuudelta

Koristevaloilla vessaa myöten varustettu koti ja sotkut piilottava hämäränhyssy ovat Soili Pohjalaisen suosikkeja.

23.11.2017

15. Kolumni: Kuuden pisteen lapsi ja kympin äiti – elämäni alkoi Kätilöopistolla

Uutinen Kätilöopiston sulkemisesta sai muistelemaan äidin kertomia synnytystarinoita. Minä tulin maailmaan kovin eri tavalla kuin veljeni.

30.10.2017

16. Kolumni: Kuinka hiljentää sisäinen kriitikko?

Se sanoo, ettei kannata ostaa bikineitä ja väittää, ettei kannattaisi kirjoittaa. Sisäisellä kriitikollani on oikeastaan vain yksi viesti: minä en riitä.

05.10.2017

17. Kolumni: Äiti on usein raivona ja nolona

Aikoinaan ajattelin, että kunpa lapsistani tulisi onnellisia ja tasapainoisia. Sitten tajusin, että se on aika paljon vaadittu.

01.09.2017

18. Kolumni: Koulujen alkaessa kaipaan arkea ja järkeä

Kesäinen vapaus ja mökillä haahuilu loppuvat ennen pitkää. Toivon, että elämässä on taas lukujärjestykset ja joku roti.

09.08.2017

19. Kolumni: Matkustelu on kamalaa

Huomasin ajattelevani siellä maailman metropolissa, että kyllä se vaan mökkiranta on paras paikka maailmassa.

16.06.2017