Vantaan Laurin takakansi on Paola Suhosen käsialaa
Paola Suhonen on halunnut töissään puhua hyvyyden puolesta. Kuva: Sini Pennanen

Paola Suhonen on halunnut töissään puhua hyvyyden puolesta. Kuva: Sini Pennanen

Vantaan Laurin takakansi on Paola Suhosen käsialaa

17.12. jaettavan joulunumeron takakannen voi käyttää lahjapaperina.

Vantaan Laurin 17.12. jaettavan joulunumeron takakannessa on pieni yllätys lehden lukijoille, suunnittelija Paola Suhosen suunnittelema lahjapaperi. Suhosen suunnittelema Lankasydän-kuvio täyttää koko takakannen, ja sivun toisella puolella sama kuvateema jatkuu. Kääntöpuolella on myös jouluevankeliumi muistuttamassa joulun sanomasta.

Paola Suhonen kertoo, että hyvyys ja hyvän tekeminen ovat inspiroineet häntä viime aikoina.

"Ajan ilmiö tuntuu olevan se, että pitää olla sarkastinen, kriittinen ja synkkä ollakseen cool. Tämä näkyy erityisesti tietyissä medioissa – aivan kuin ei voisi olla tiedostava olematta näsäviisas! Muotimaailmaankin liitetään usein kovuus ja pinnallisuus. Minäkin yritin joskus olla kovempi kuin olenkaan, mutta ei se ole minun juttuni."

Paola Suhosen uusimmassa mallistossa tuodaan esiin hyvän tekemistä toisille.

"Vastakohdat kiehtovat minua ja aloin miettiä, voisinko luoda jotakin, joka ei ole tämän ajan juttu. Syntyi Heart of Gold -mallistoni, joka on kannanotto hyvyyden ja kultaisen sydämen puolesta, kuten nimikin jo kertoo", Suhonen kertoo.

"Lankasydän-printti syntyi vanhojen käsitöiden innoittamana. Naulasin naulat sydämen muotoon, laitoin langan siihen ja kuvasin sen."

Paola Suhonen tunnustautuu jouluihmiseksi, jolle perinteet ovat tärkeitä.

"Olen viettänyt kaksi joulua New Yorkissa, muuten olen ollut lapsuudenperheen kanssa. Ystäville annan jonkin verran lahjaksi Ivana Helsingin tuotteita, lähipiirille olen ommellut paljon itse. Minulla ei ole koskaan ollut tarvetta lähteä joulua pakoon."

Jaa tämä artikkeli: