null Varovainen haave toteutui – Helsingin seurakuntien yhteisötyöntekijä Martta Shiberu osallistuu The Voice of Finland -laulukilpailuun

Martta Shiberua jännittää, pääseekö hän jatkoon laulukilpailun Ääni ratkaisee -vaiheen jälkeen.

Martta Shiberua jännittää, pääseekö hän jatkoon laulukilpailun Ääni ratkaisee -vaiheen jälkeen.

Hyvä elämä

Varovainen haave toteutui – Helsingin seurakuntien yhteisötyöntekijä Martta Shiberu osallistuu The Voice of Finland -laulukilpailuun

Laulamista pitkään harrastanut Martta Shiberu julkaisee lauluvideoita omalla YouTube-kanavallaan MarttaLahja.

Laulaminen on kuulunut 38-vuotiaan helsinkiläisen Martta Shiberun elämään kiinteästi lapsesta lähtien. Jo pidemmän aikaa hänellä on ollut varovaisena haaveena osallistua Nelosen The Voice of Finland -laulukilpailuun.

– Lopulta rohkaistuin hakemaan kilpailuun, ja onnekseni minut valittiin mukaan. Edessä on ensimmäisenä Ääni ratkaisee -­vaihe, jossa katsojille selviää, pää­sen­kö jatkoon, Shiberu kertoo.

Hän myöntää, että jännitys on kasvanut sen jälkeen, kun julkisuuteen tuli tieto hänen osallistumisestaan kilpailuun.

– Olen häkeltynyt siitä, ­miten paljon ihmiset ovat kannustaneet minua. Yritän kuitenkin ajatella niin, että kävi miten kävi, tämä ei määritä minua ihmisenä eikä ­laulajana.

Shiberu soitti lapsena pianoa ja oli nuorena mukana kuorossa ja bänditoiminnassa. Tämän hetken musiikkikuvioihin kuuluu Un ­Named Bandin treenejä, satunnaisia keikkoja ja demojen äänittämisiä. Lisäksi Shiberu julkaisee englanninkielisiä lauluvideoita YouTube-­kanavallaan MarttaLahja. Hän laulaa enimmäkseen rhythm’n bluesia, jazzia ja ­poppia.

Sosionomi-diakoniksi opiskellut Shiberu työskentelee yhteisö­työntekijänä Helsingin seurakuntayhtymän Kotoa Koollekutsujaksi -hankkeessa Itä-Helsingissä. Hän pyrkii tavoittamaan alueen maahanmuuttaja-kotiäitejä ja auttamaan heitä kotoutumisessa.

– Minulle työni ja työhyvinvointini kannalta tärkeä tukikohta on Vartiokylässä sijaitseva Matteuksenkirkko ja sen työntekijät. On ihanaa, miten myös työkaverini ovat iloinneet osallistumisestani laulukilpailuun.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.