Vieraana: Taika-Petteri Petteri Hakanen

Vieraana: Taika-Petteri Petteri Hakanen

Miten sinusta tuli Taika-Petteri?

– Minusta tuli Taika-Petteri noin 17 vuotta sitten Helsingissä asuessani. Olin harrastanut jonkin verran taikatemppuja. Kun ensimmäisen kerran uskaltauduin esittämään niitä syntymäpäiväjuhlissa, huomasin yleisön tykkäävän tempuistani. Myös itselläni oli todella mukavaa.

Mitä Taika-Petteri tekee?

– Välillä harjoittelen uusia temppuja ja erityisesti vatsastapuhumista ja välillä kierrän esiintymässä ympäri Suomea. Olen kohta kolmen vuoden ajan esiintynyt televisiossa säännöllisesti. Telkkariin tulevat jutut vaativat paljon harjoitusta, koska niissä jonglööraan aika epätavallisilla tavaroilla.

– Ajomatkoilla harjoittelen usein beatboxausta. Siinä tehdään suulla rumpuääniä ja muitakin jänniä ääniä. Esitysten lisäksi opetan hauskoja jonglööraustemppuja.

Mikä esiintymisessä on kaikkein kivointa?

– Parasta on, kun koko yleisö – myös aikuiset – nauravat vedet silmissä.

Mitä kevät tuo Taika-Petterin mieleen?

– Keväällä tykkään erityisesti pyöräillä. Asun Jyväskylässä Korpilahdella ja täällä riittää pieniä hiekkateitä, joita on mukava ajella.


Asolan seurakuntatalon 10-vuotisjuhlamessu su 18.5. klo 12 Asolan seurakuntalolla, Asolantie 6. Pastori Marja-Liisa Malmi, kanttori Sirkku-Liisa Niemi ja Päiväkummun koulun kuoro. Taika-Petteri saarnaa ja opettaa jonglööraustemppuja. Kakkukahvit, makkaranpaistoa ja ohjelmaa lapsille.

Jaa tämä artikkeli: