null Pikaisesti, kelttiläisittäin ja somen välityksellä – Vantaalla voi osallistua monenlaisiin messuihin

Ajankohtaista

Pikaisesti, kelttiläisittäin ja somen välityksellä – Vantaalla voi osallistua monenlaisiin messuihin

Reformaatioviikolla voi kokeilla, mikä on itselle luonteva tapa hiljentyä.

Somessa

Somemessua voi seurata Tikkurilan seurakunnan Facebook-tilillä tai aihetunnisteella #somemessu ja se lähetetään striimattuna Kirkko Vantaalla -YouTube-kanavalla. Messuun osallistutaan striimauksen kautta samanaikaisesti Keravalla ja Toivakassa. Somemessuun on saanut lähettää etukäteen anteeksi-aiheisia videoita, joita käytetään messun synnintunnustuksessa. Somemessu ma 30.10. klo 18 Pyhän Laurin kirkossa, Kirkkotie 45.

Maanläheisesti

Kelttiläinen messu henkii hiljaisuutta ja maanläheisyyttä. Kelttiläisessä kristillisyydessä Jumala nähdään luonnon voimassa ja kauneudessa sekä arjen ilmiöissä. Messun sävelmät ovat peräisin Brittein saarilta ja mukana on irlantilaisen kansanmusiikin sävyjä. Kelttiläinen messu ke 1.11. klo 18 Korson kirkossa, Merikotkantie 4.

Hetken verran

Myyrmäen kirkossa sijaitsevassa pienessä St. Martinin kappelissa vietetään keskipäivän rukoushetkiä. Rukoushetkeen voi piipahtaa toviksi rauhoittumaan ja hiljentymään. Rukoushetki ma–to klo 12 St. Martinin kappelissa, Uomatie 1.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Somemessussa pyhä löytyy myös puhelimesta

Ajankohtaista

Vantaa on kehittänyt kolmen kaupungin yhteisen digitaalista teknologiaa hyödyntävän messukonseptin.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.