null Antti Tuisku ja Teemu Laajasalo kohtaavat nettikeikalla – ”Puhumme etsimisestä, kaipauksesta, virheistä, armosta ja Jumalasta”, sanoo piispa

Laulaja Antti Tuisku esittää Valittu kansa -albuminsa kappaleet ensimmäistä kertaa yleisölle. Livestream -keikan aikana piispa Teemu Laajasalo haastattelee Tuiskua.

Laulaja Antti Tuisku esittää Valittu kansa -albuminsa kappaleet ensimmäistä kertaa yleisölle. Livestream -keikan aikana piispa Teemu Laajasalo haastattelee Tuiskua.

Ajankohtaista

Antti Tuisku ja Teemu Laajasalo kohtaavat nettikeikalla – ”Puhumme etsimisestä, kaipauksesta, virheistä, armosta ja Jumalasta”, sanoo piispa

Antti Tuisku esittää Valittu kansa -albuminsa kappaleet suorana netissä. Keikan aikana Tuisku keskustelee kolmesti piispa Teemu Laajasalon kanssa.

Antti Tuiskulla piti kesällä olla muun muassa kaksi loppuunmyytyä keikkaa Helsingin Olympiastadionilla. Sitten koronapandemia muutti suunnitelmat.

Nyt hän esittää uusimman Valittu kansa -albuminsa kappaleet yleisölle ensi kertaa suoratoistona netissä. Livestream-keikka on lauantaina 6.6. kello 20 paikassa, jota Tuisku ei vielä paljasta.

Facebook-sivuillaan Tuisku kertoo odottavansa keikkaa kuin kuuta nousevaa. Keikalle myydään katseluoikeuksia.

– Kanssani keikalla on keskustelemassa Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo! Luvassa on tunteikas ja puhutteleva ilta, joka kuvataan symbolisesti merkittävässä paikassa, Tuisku kertoo Facebookissa.

Levy-yhtiön tiedotteessa Tuisku sanoo, että hän mietti pitkään mitä erityistä voisi tarjota faneilleen. Uskonnollisia teemoja käsittelevän levyn kappaleiden esittämiselle tuntui Tuiskun mielestä nyt oikealta.

– Albumin teemat korostuvat tässä poikkeuksellisessa ajassa, jota tällä hetkellä elämme. Senkin vuoksi on mahtavaa saada Laajasalo keskustelemaan niistä kanssani, Antti Tuisku sanoo.

Juttelemme ilman filttereitä.

– Teemu Laajasalo

Piispan mukaan Antti Tuisku on supertähti, jonka Valittu kansa -levyllä on tarjolla monitasoista ilosanomaa – maallista ja taivaallista.

– Siinä yhdistyvät pinta ja syvyys sekä elämän kepeys ja kuoleman vakavuus. Levy viihdyttää, mutta myös häiritsee, haastaa ja provosoi, Laajasalo arvioi.

Laajasalon mukaan konsertin keskellä on mahdollisuus ainutlaatuisiin kysymyksiin.

– Kappaleiden kautta puhumme etsimisestä, kaipauksesta, virheistä, anteeksiantamisesta, hyväksytyksi tulemisesta, armosta ja Jumalasta. Pohdimme, minkä varaan elämää rakennamme; mitä pelkäämme ja mitä toivomme. Illan kattavaksi teemaksi nousee varmasti se, miten tärkeää ihmiselle olisi tulla rakastetuksi sellaisena kuin on.

– Juttelemme ilman filttereitä. Antin ohje oli: kysy ihan mitä vaan. Aion sitä noudattaa. Hän lupasi yllättää vastakysymyksillä. Sitä odotan, Laajasalo sanoo.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.