null Haluatko nukkua yön ulkona? – Suomen luonnon päivänä voit telttailla Hilan leirikeskuksessa

Suomen luonnon päivän merkeissä voi yöpyä teltassa. Se onnistuu Espoon seurakuntien järjestämässä tapahtumassa.

Suomen luonnon päivän merkeissä voi yöpyä teltassa. Se onnistuu Espoon seurakuntien järjestämässä tapahtumassa.

Ajankohtaista

Haluatko nukkua yön ulkona? – Suomen luonnon päivänä voit telttailla Hilan leirikeskuksessa

Merellisissä maisemissa voi myös lähteä melontaretkelle, paistaa lettuja ja saunoa. 

Lauantaina 26. elokuuta Suomen luonnon päivää voi juhlistaa nukkumalla yön ulkona. Espoon seurakunnat järjestää silloin Nuku yö ulkona -tapahtuman meren rannalla sijaitsevassa Hilan leirikeskuksessa Kirkkonummella.

– Minusta on hieno lähteä tekemään matalan kynnyksen luontoretkeä. Osallistujan ei tarvitse olla valmiiksi eräretkeilijä. Varusteetkin on mahdollista lainata paikan päältä, sanoo nuorisotyönohjaaja Timo Kekkonen.

– Jos löytyy pientäkin intoa kokeilla luonnossa yöpymistä, niin nyt olisi hyvä paikka päästä sitä kokeilemaan.

Yöpymistä varten osallistuja tarvitsee mukaan minimissään vähän syötävää. Tapahtuman järjestäjän kautta saa lainaksi telttoja, makuupusseja ja -alustoja sekä trangioita ruuan valmistukseen. Seurakunnat tarjoavat illalla letun paistoa sekä sunnuntaina aamulla aamupalan.

Tapahtumassa on tarjolla myös yhteistä ohjelmaa. Luvassa on liikkumista luonnossa, yhteisiä pelejä ja leikkejä, melontaopetusta, mahdollisuus melontaretkelle, saunomista, iltanuotio ja aamulla perhemessu luonnon keskellä. Hilassa on merikelpoisia kajakkeja kaikkine varusteineen melomista varten. Ohjelmaa toteutetaan sääolosuhteet huomioiden.

Hilaan on mahdollista saapua omalla kyydillä tai yhteisellä bussikuljetuksella Espoon eri kirkoilta. Tarkemmat aikataulut ja ohjeet lähetetään ilmoittautuneille etukäteen.

Tapahtuma on suunnattu kaikille luonnosta kiinnostuneille – niin aikuisille kuin lapsiperheillekin. Sen järjestävät kaikki Espoon seurakunnat. Mukaan mahtuu viisikymmentä ensimmäistä ilmoittautujaa.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.