null Helsingin kirkoista saa kahvia keskikesälläkin joka päivä – Tuomiokirkon kryptan ja Temppeliaukion kuppilat parhaiten auki

Tuomiokirkon kahvila Krypta.

Tuomiokirkon kahvila Krypta.

Ajankohtaista

Helsingin kirkoista saa kahvia keskikesälläkin joka päivä – Tuomiokirkon kryptan ja Temppeliaukion kuppilat parhaiten auki

Kirkkojen kahviloita on tänä kesänä vähemmän auki kuin aiemmin, mutta kyllä niissä silti henki pihisee.

Temppeliaukion kirkon (Lutherinkatu 3) kesäkahvila on auki heinä- ja elokuussa maanantaista sunnuntaihin kello 10–18. Tarjolla on kahvipöydän herkkuja ja laaja valikoima juotavaa. Terassikin löytyy.


Helsingin tuomiokirkon kryptassa (Kirkkokatu 18) palvelee Café Krypta, joka on avoinna maanantaista perjantaihin kello 11–17. Keittolounasta tarjoillaan arkisin kello 11–15.  Avoinna elokuun loppuun. Loistava tekosyy tutustua tuomiokirkon hienoon kryptaan. 


Tripla-ostoskeskuksessa Pasilassa (Fredikanterassi 1, 5 krs.) voi piipahtaa Töölön seurakunnan tilan Fokuksen nuorisokahvilaan perjantaisin kello 18–20. 


Laajasalon kirkon (Reposalmentie 13) aulakahvio on auki  ma-pe klo 10-14. Mahdollisuus olla kirkon pihalla ja terassilla. Kahvion tuotolla tuetaan Tallinnan Peetelin lastenkodin toimintaa.


Paavalinkirkolla (Sammatintie 5) on pihakahvila tiistaisin klo 13–14.30. Kahvilassa ajoittain myös vierailijoita ja esiintyjiä.


Roihuvuoren kirkolla (Tulisuontie 2) toimiva kahvila Huili auki tiistaisin klo 11-14.


Ruotsinkielisten seurakuntien kesäkahvilat ovat auki keskustassa Johanneksenkirkon (Korkeavuorenkatu 12) pihalla jokaisena heinäkuun maanantaina klo 13-15, ja Lauttasaaren kirkon yhteydessä toimivassa St Jacobs kyrkassa (Kvarnbergsbrinken 1) keskiviikkoisin klo 14-15.30 elokuun 19. päivään asti.


Lisätietoja Helsingin kahviloiden toiminnasta voi katsoa täältä

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.