null Herttoniemen seurakunta kerää käyttämättömiä koulureppuja vähävaraisille perheille

Koulujen syyslukukausi alkaa helsinkiläisissä peruskouluissa 11. elokuuta. Reppu on monessa perheessä ostoslistalla lähiviikkoina.

Koulujen syyslukukausi alkaa helsinkiläisissä peruskouluissa 11. elokuuta. Reppu on monessa perheessä ostoslistalla lähiviikkoina.

Ajankohtaista

Herttoniemen seurakunta kerää käyttämättömiä koulureppuja vähävaraisille perheille

Koulureppuja otetaan vastaan seurakuntatoimistossa, kirkoissa ja herttoniemeläisessä kaupassa.

Herttoniemen seurakunta kerää käyttämättömiä koulureppuja lapsille. Halutessaan mukaan voi laittaa myös koulutarvikkeita kuten penaalin tai jonkin pienen yllätyksen.

– Reppuja on kerätty myös aikaisempina vuosina. Ensisijaisesti reppuja kerätään nyt koulunsa aloittaville, Herttoniemen seurakunnan diakoni Pilvi Juvonen kertoo.

Lapset, joille reput menevät, ovat perheistä, joilla on tiukka taloustilanne ja jotka ovat jo ennestään diakoniatyön asiakkaita.

Reppuja otetaan vastaan sopimuksen mukaan seurakuntatoimistossa Herttoniemessä, osoitteessa Hitsaajankatu 4. Ennen saapumista kannattaa soittaa numeroon 09 2340 3300 tai sopia tulosta sähköpostitse (herttoniemi.srk@evl.fi). Reppuja voi tuoda myös Myllypuron tai Kulosaaren kirkkoon tapahtumien yhteydessä, ja antaa seurakunnan työntekijälle. Kolmas vaihtoehto on viedä reppu Naapurikassikeräyksen rullakkoon K-Supermarket Hertan aulassa.

Jos mahdollista, reppuja kannattaa lahjoittaa lähiviikkoina, jotta ne saadaan toimitettua perheille ennen kuin koulut alkavat. Helsingissä koulujen syyslukukausi alkaa 11. elokuuta.

Muilla Helsingin seurakunnilla ei tiettävästi ole vastaavaa koulureppukeräystä. Koulureppuja vähävaraisille perheille kerää pääkaupunkiseudulla myös OP Ryhmä yhteistyössä HOPE ry:n kanssa 29. heinäkuuta asti.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.