null Kirkko ja kaupungin päätoimittajaksi 12 hakijaa

Kirkko ja kaupungin päätoimittaja johtaa 21 hengen työyhteisöä.

Kirkko ja kaupungin päätoimittaja johtaa 21 hengen työyhteisöä.

Ajankohtaista

Kirkko ja kaupungin päätoimittajaksi 12 hakijaa

Hakuaika Kirkko ja kaupunki -median päätoimittajaksi päättyi 5. helmikuuta. Asian merkittävyyden vuoksi julkaisemme kaikkien hakijoiden nimet. 

Kirkko ja kaupunki -median päätoimittajan hakuaika päättyi sunnuntaina 5. helmikuuta. Päätoimittajaksi hakivat Hanna Antila, Leena Hirvonen, Mikko Ilkko, Pauli Juusela, Lars Lundsten, Anne Moilanen, Rebekka Naatus, Viljami Puustinen, Annmari Salmela, Urpu Sarlin, Sanna Suokko ja Arja Tuusvuori.

Uuden päätoimittajan valitsee Kirkko ja kaupungin johtokunta 29. maaliskuuta. Päätoimittajan on määrä aloittaa tehtävässään viimeistään 1. toukokuuta. Tällä hetkellä Kirkko ja kaupungin vt. päätoimittajana toimii Pauli Juusela.

Kirkko ja kaupunki on Julkisen sanan neuvoston jäsen ja noudattaa sen periaatteita. Lehti perustettiin vuonna 1942. Nykymuotoista Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan yhteistä Kirkko ja kaupunkia on tehty vuoden 2017 alusta. Myös Jouluradio on osa Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Kirkko ja kaupungin edellinen päätoimittaja Jaakko Heinimäki siirtyi tämän vuoden alussa Benelux-maiden merimieskirkon johtajaksi.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Kirkko ja kaupungin päätoimittajaksi valittiin Pauli Juusela – ”Journalisteina emme pyri määrittelemään lukijan puolesta, miten asioista kuuluisi ajatella”

Ajankohtaista

Viidellä eri vuosikymmenellä toimittajan työtä tehnyt Juusela arvioi, että kirkon kohtalonkysymyksenä on ihmisten Jumala-uskon hiipuminen.
Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.