null Kirkko ja kaupungin päätoimittajaksi 12 hakijaa

Kirkko ja kaupungin päätoimittaja johtaa 21 hengen työyhteisöä.

Kirkko ja kaupungin päätoimittaja johtaa 21 hengen työyhteisöä.

Ajankohtaista

Kirkko ja kaupungin päätoimittajaksi 12 hakijaa

Hakuaika Kirkko ja kaupunki -median päätoimittajaksi päättyi 5. helmikuuta. Asian merkittävyyden vuoksi julkaisemme kaikkien hakijoiden nimet. 

Kirkko ja kaupunki -median päätoimittajan hakuaika päättyi sunnuntaina 5. helmikuuta. Päätoimittajaksi hakivat Hanna Antila, Leena Hirvonen, Mikko Ilkko, Pauli Juusela, Lars Lundsten, Anne Moilanen, Rebekka Naatus, Viljami Puustinen, Annmari Salmela, Urpu Sarlin, Sanna Suokko ja Arja Tuusvuori.

Uuden päätoimittajan valitsee Kirkko ja kaupungin johtokunta 29. maaliskuuta. Päätoimittajan on määrä aloittaa tehtävässään viimeistään 1. toukokuuta. Tällä hetkellä Kirkko ja kaupungin vt. päätoimittajana toimii Pauli Juusela.

Kirkko ja kaupunki on Julkisen sanan neuvoston jäsen ja noudattaa sen periaatteita. Lehti perustettiin vuonna 1942. Nykymuotoista Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan yhteistä Kirkko ja kaupunkia on tehty vuoden 2017 alusta. Myös Jouluradio on osa Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Kirkko ja kaupungin edellinen päätoimittaja Jaakko Heinimäki siirtyi tämän vuoden alussa Benelux-maiden merimieskirkon johtajaksi.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Kirkko ja kaupunki -media hakee uutta päätoimittajaa

Ajankohtaista

Päätoimittajan työn merimiespapin hommiin vaihtava Jaakko Heinimäki näkee Kirkko ja kaupungissa ja Merimieskirkossa paljon samaa.