null Kirkko ja kaupunki -media hakee uutta päätoimittajaa

Ajankohtaista

Kirkko ja kaupunki -media hakee uutta päätoimittajaa

Kirkko ja kaupunki etsii vahvaa ja näkemyksellistä päätoimittajaa 1. toukokuuta alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päätoimittajan tehtävässä onnistuminen edellyttää tiivistä yhteistyötä pääkaupunkiseudun seurakuntayhtymien kanssa sekä vahvaa journalistista osaamista ja näkemystä median kehittämisestä. Päätoimittajan valitsee Kirkko ja kaupunki -median johtokunta.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuten hankittua riittävää ammattipätevyyttä ja vahvaa journalistista osaamista. Lisäksi vaatimuksiin kuuluvat johtamiskokemus ja hyvä johtamistaito myös muutostilanteissa, vahva talousosaaminen, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, monimediallisuuden näkemyksellinen osaaminen, evankelisluterilaisen kirkon jäsenyys ja erinomainen suomen kielen taito.

Eduksi hakijalle katsotaan ymmärrys pääkaupunkiseudun erilaisten ihmisten todellisuudesta, kirkollisen elämän ja kristillisen uskon tuntemus, hyvät verkostot kirkossa ja yhteiskunnassa, hyvä ruotsin ja englannin kielen taito sekä vahva näkemys kirkollisen median roolista, tehtävästä ja tulevaisuudesta yhteiskunnassa.

Kirkko ja kaupunki on JSN:n jäsen ja noudattaa sen periaatteita.

Lehti perustettiin vuonna 1942. Nykymuotoista, Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan yhteistä Kirkko ja kaupunkia on tehty vuoden 2017 alusta. Silloin päätoimittajana aloitti Jaakko Heinimäki. Hän siirtyi tämän vuoden alussa Benelux-maiden merimieskirkon johtajaksi.

Tällä hetkellä Kirkko ja kaupungin vt. päätoimittajana toimii Pauli Juusela, joka toimi aiemmin  uutispäällikkönä.

Tutustu työpaikkailmoitukseen tarkemmin ja hae työpaikkaa kirkkorekry-sivustolla.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Kirkko ja kaupungin päätoimittajaksi valittiin Pauli Juusela – ”Journalisteina emme pyri määrittelemään lukijan puolesta, miten asioista kuuluisi ajatella”

Ajankohtaista

Viidellä eri vuosikymmenellä toimittajan työtä tehnyt Juusela arvioi, että kirkon kohtalonkysymyksenä on ihmisten Jumala-uskon hiipuminen.
Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.