null Kirkko ja kaupungin uusi digipalvelu auttaa vähentämään paperia – uuden lehden sisältöön vievä viesti tulee puhelimeen joka toinen viikko

Digiversion tilaaja saa joka toinen viikko, aina paperilehden ilmestyessä, tekstiviestillä linkin Kirkko ja kaupungin verkkosivuille.

Digiversion tilaaja saa joka toinen viikko, aina paperilehden ilmestyessä, tekstiviestillä linkin Kirkko ja kaupungin verkkosivuille.

Ajankohtaista

Kirkko ja kaupungin uusi digipalvelu auttaa vähentämään paperia – uuden lehden sisältöön vievä viesti tulee puhelimeen joka toinen viikko

Palvelu mahdollistaa paperilehden vaihtamisen digiin ja tuo tilausmahdollisuuden myös muille kuin pääkaupunkiseudun seurakuntalaisille.

Kirkko ja kaupungin voi nyt kotiin kannetun lehden sijasta tilata digiversiona. Lehti on toki ollut verkossa ja sosiaalisen median palveluissa jo pitkään. Kirkko ja kaupungin verkkomediassa julkaistaan jatkuvasti sekä paperilehdessä julkaistuja sisältöjä että materiaalia, jota painetusta lehdestä ei löydy. Uutta on nyt palvelu, jolla voi halutessaan korvata paperilehden.

Digiversion tilaaja saa joka toinen viikko, aina paperilehden ilmestyessä, tekstiviestillä linkin Kirkko ja kaupungin verkkosivuille. Linkki vie oman kaupungin aineistoa painottavalle sivulle, josta pääsee eteenpäin muualle Kirkko ja kaupungin verkkomediaan ja paperilehden näköisversioon.

Uuden palvelun myötä Kirkko ja kaupungin voi tilata diginä myös kirkkoon kuulumaton tai muualla Suomessa asuva. Digitilaus ei maksa asiakkaalle mitään.

Jos haluaa vaihtaa kotiin tulevan lehden kokonaan digiversioon, pitää jokaisen samassa taloudessa asuvan yli 14-vuotiaan kirkon jäsenen tehdä tuo vaihto. Sen jälkeen paperilehteä ei enää lähetetä kyseiseen talouteen, vaan kaikki saavat tekstiviestin tuoreesta lehdestä.

Päätoimittaja Jaakko Heinimäki, keitä tällainen uusi tekstiviestipohjainen lehtitilaus palvelee?

– Tutkimustemme mukaan noin kuusi prosenttia painetun lehden lukijoistamme lukee mieluummin verkkoversiota kuin paperista lehteä. Se on pieni osuus lukijoistamme, mutta iso joukko ihmisiä. Tämä palvelu on suunnattu ennen kaikkea niille, jotka kyllä viihtyvät Kirkko ja kaupungin parissa, mutta eivät toivo paperia kotiinsa.

– Verkkomediaamme käyttää viikoittain noin 50 000 eri ihmistä. Heistä puolet asuu pääkaupunkiseudun ulkopuolella, jonne paperilehteä ei lähetetä. Pääkaupunkiseudulla Kirkko ja kaupunki lähetetään vain seurakuntien jäsentalouksiin. Digitilaus palvelee jatkossa myös niitä ihmisiä, jotka eivät ole paperilehden jakelun piirissä.

Kirkko ja kaupungin digitilauksen voi tehdä tällä lomakkeella.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

AKT:n lakko myöhästyttää Kirkko ja kaupungin jakelua

Ajankohtaista

Osa lukijoista sai jo lehtensä, osalle lehti saapuu vasta viikon päästä.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.