Kirkko ja kaupungin Vantaan painoksen painojäljessä havaittiin vakavia puutteita
Liiallinen veden määrä suttasi Kirkko ja kaupungin Vantaan painosta.

Sanomapainon mukaan virhe havaittiin liian myöhään.

Kirkko ja kaupungin 26. syyskuuta ilmestyneen Vantaan painoksen painojäljessä on ilmennyt vakavia ongelmia. Syynä vialliseen painojälkeen on ollut tekninen erehdys. Painomusteen yhteydessä sivulle annosteltu liiallinen veden määrä teki lopputuloksesta lukukelvottoman. Kirkko ja kaupunkia painavan Sanomapainon mukaan virhe havaittiin liian myöhään, ja osa viallisesta lehdestä päätyi jakeluun. Sanomapainon mukaan arviolta 10 000 lehteä on lukukelvotonta. Kirkko ja kaupunki pahoittelee tapahtunutta. Uusinta lehteä saa noudettua kaikista Vantaan kirkoista sekä kaikista niistä jakelupisteistä, joissa jaetaan Vantaan sanomia. Kirkko ja kaupungin näköislehteä voi lukea täältä.