null Lähes 5 000 Kirkko ja kaupunki lehteä jaetaan myöhässä Länsi-Pasilassa ja Pohjois-Haagassa

Ajankohtaista

Lähes 5 000 Kirkko ja kaupunki lehteä jaetaan myöhässä Länsi-Pasilassa ja Pohjois-Haagassa

Lehtien osoitteet eivät tulostuneet kunnolla painossa. Sanomapaino painaa lehdet uudestaan.

Tuhannet Kirkko ja kaupungin helsinkiläiset lukijat eivät saa lehteään tänään torstaina, 29.8. Ongelma koskee postinumeroaluetta 00240 Länsi-Pasilassa ja 00400 Pohjois-Haagassa.

Sanomapaino painaa kyseisten alueiden lehdet uudestaan tänään. Postin jakeluun ne ehtivät vasta maanantaiksi. Kirkko ja kaupunki -lehti on luettavissa verkossa, josta löytyy myös lehden näköisversio. Siinä ovat myös näiden alueiden seurakunnalliset tapahtumat.

Kirkko ja kaupungin osoitteet tulostetaan lehden kanteen painossa. Osoitteita tulostanut laite meni vikatilaan. Virhe huomattiin vasta Postissa, joka jakaa lehden.

– Valitettavasti laite ei ole indikoinut millään symbolilla virhetilaa, jolloin lehdet pääsivät menemään prosessin läpi. Laitteet tarkastetaan ja testataan aina ennen kuin osoitteellinen tuotanto käynnistyy. Tässä tapauksessa virhe on kuitenkin tapahtunut tuotannon käynnissä ollessa, kertoo Sanomapainon tuotantopäällikkö Markku Hernberg.

Kyseisten postinumeroalueiden nipuissa on yhteensä lähes 5 000 lehteä. Koska osassa lehtiä tulostus on saattanut olla oikein, jotkut lukijoista voivat saada kaksi lehteä, toisen tänään ja toisen maanantaina.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.