null Lapset valtaavat Espoonlahden kirkon päiväksi

– Suuressa lapsen päivän tapahtumassa on paljon hauskaa tekemistä kaiken ikäisille lapsille sekä lapsiperheille, lupaa Espoonlahden seurakunnan nuorisotyönohjaaja Julia Rautanen.

– Suuressa lapsen päivän tapahtumassa on paljon hauskaa tekemistä kaiken ikäisille lapsille sekä lapsiperheille, lupaa Espoonlahden seurakunnan nuorisotyönohjaaja Julia Rautanen.

Lapset valtaavat Espoonlahden kirkon päiväksi

Aamupäivä on erityisesti suunnattu pienille lapsille ja heidän perheilleen, ilta taas nuorille. Iltapäivällä ovat tervetulleita erityisesti alakouluikäiset ja lapsiperheet.

Nuorisotyönohjaaja Julia Rautanen, millainen on Espoonlahden kirkossa järjestettävä Suuri lapsenpäivän tapahtuma?

Lapset valtaavat kirkon päiväksi. Kyseessä on lähes koko päivän kestävä lapsen oikeuksien päivän tapahtuma, jossa on paljon tekemistä kaiken ikäisille lapsille ja nuorille.

Onko tapahtuma suunnattu pienille lapsille?

Kaiken ikäiset lapset ja nuoret ovat tervetulleita mukaan. Aamupäivä on erityisesti suunnattu pienille lapsille ja heidän perheilleen, ilta taas nuorille. Iltapäivällä ovat tervetulleita erityisesti alakouluikäiset ja lapsiperheet.

Miksi tapahtuma on 20. marraskuuta?

Joulu on perinteisesti ollut kiireistä aikaa seurakunnassa ja monessa perheessä, joten syksyn iso tapahtuma haluttiin siirtää vähän aikaisemmaksi. Sopivaksi päiväksi valikoitui kansainvälinen lapsen oikeuksien päivä, jonka kautta päästään myös pitämään esillä tärkeää lasten oikeuksien teemaa.

Millaista ohjelmaa on luvassa?

Paljon hauskaa tekemistä kaiken ikäisille: esimerkiksi pomppulinna, liikuntarata, askartelua, nukketeatteria ja laulukaloja lapsille, värikylpyä vauvoille, taskulamppupiilosta ja huispausrata nuorille.

Iltaohjelmassa on taskulamppupiilosta. Mitä se on?

Se on osa nuorten itsensä toivomaa ja ideoimaa ohjelmaa, seikkailua pimeässä kirkossa taskulampun valossa.

Jaa tämä artikkeli:

Lue lisää:

Kommentoi