null Vantaalla herkutellaan, ratsastetaan ja seikkaillaan Yhteisvastuun hyväksi

Vantaalla herkutellaan, ratsastetaan ja seikkaillaan Yhteisvastuun hyväksi

Myyrmäessä voi käydä jututtamassa myös Vantaan uutta kaupunginjohtajaa.

Lounaalla

Yhteisvastuun hyväksi nautitaan lounasta ja kahvitellaan keräyksen avauspäivänä Hämeenkylän, Korson ja Myyrmäen kirkoilla. Hämeenkylän kirkon lounas maksaa 10 e tai kahvi runebergintortulla 5 e. Korson kirkon lounaan hinta on 5 e aikuisilta ja 2 e lapsilta. Yhteisvastuulounas su 4.2. klo 10 alkavan jumalanpalveluksen jälkeen Hämeenkylän kirkolla, Auratie 3, ja Korson kirkolla, Merikotkantie 4. Yhteisvastuulounas su 4.2. klo 10 alkavan jumalanpalveluksen jälkeen myös Myyrmäen kirkolla, hinta 10 e aikuiset, 0–6-vuotiaat ilmaiseksi, 7–12-vuotiaat puoleen hintaan.

 

Talviriehassa

Paalutorin talviriehassa ratsastetaan poneilla ja tutustutaan ambulanssiin ja VPK:n paloautoon, elleivät ne ole hälytysajossa. Partiolaisten toimintapisteissä on puuhaa ja syötäväksi makkaraa, tikkupullaa ja munkkeja. Osallistumismaksuilla tuetaan Yhteisvastuukeräystä. Torilla voi tavata myös Vantaan tulevan kaupunginjohtajan Ritva Viljasen, joka toimii yhteisvastuukerääjänä. Yhteisvastuukeräyksen avaus su 4.2. klo 14–16 Myyrmäen Paalutorilla, Iskoskuja 3.

Laskiaisriehassa

Koko perheen laskiaisriehassa lapset pääsevät ratsastamaan poneilla, ajelemaan koiravaljakoilla ja kokeilemaan seikkailurataa. Tarjolla on laskiaisherkkuja hernerokasta laskiaispulliin. Varaa mukaan käteistä. Tapahtuman tuotto menee Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Laskiaisrieha su 11.2. klo 10–13 Ylästön seurakuntatalolla, Lehtikummuntie 2.

Jaa tämä artikkeli:

Lue lisää: