null Mielipide: Sanansaattajien opetus halventaa ihmisarvoa

Puheenvuorot

Mielipide: Sanansaattajien opetus halventaa ihmisarvoa

Medialähetys Sanansaattajien toiminnanjohtaja Arto Antturi kirjoitti (K&k 11.8.22) järjestöstään, joka Antturin mukaan on sitoutunut kaikkien ihmisten yhdenvertaisuuteen.

Antturi ei antanut esimerkkejä järjestönsä yhdenvertaisuusopetuksesta. Se on muun muassa tällaista: ”Homoseksuaalisten viettien mukaan toimiminen on vastoin Jumalan tahtoa.” Näyte on sitaatti Sanansaattajien Raamattu kannesta kanteen -opetusohjelmasta (Room.1: 19–32, Kaipaatko vapautta?, kuunneltu järjestön nettisivuilta 17.8.2022).

Antturi itse toimii näkyvästi Aito avioliitto -yhdistyksessä, joka tunnetaan aggressiivisesta ja halventavasta suhtautumisesta muihin kuin naisen ja miehen muodostamiin avioliittoihin. Tämänkaltaisten asenteiden ja niistä juontuvan toiminnan takia emme pidä Sanansaattajia soveltuvana kirkkomme lähetysjärjestöksi, vastustamme jäseniltä perittyjen kirkollisverovarojen ohjaamista Sanansaattajien toimintaan ja ihmettelemme sitä, että luottamushenkilöiden enemmistö edelleen haluaa tällaista toimijaa rahoittaa.


Johanna Korhonen, kirkon jäsen 


Sari Roman-Lagerspetzkirkon luottamushenkilö


Vantaa

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.