null Mielipide: Sansa toteuttaa kirkon lähetystehtävää

Puheenvuorot

Mielipide: Sansa toteuttaa kirkon lähetystehtävää

Koska Kirkko ja kaupungin Mielipiteet-palstalla esitettiin 16.6. Sansaa koskeva harhaanjohtava väite, pyydämme tilaa lyhyelle selvennykselle.

Medialähetys Sanansaattajat on yksi kirkon lähetysjärjestöistä. Järjestön tehtävänä on levittää hyvää sanomaa Jeesuksesta maailman pelastajana. Radion, satelliittitelevision ja netin välityksellä evankeliumi saavuttaa ne, joiden luokse ei muuten päästä. Työ on kustannustehokasta ja kestävää. Ohjelmat kertovat Jumalan rakkaudesta, vahvistavat vainottuja, auttavat arjen keskellä ja nostavat ylös maahan painettuja.

Sansa on sitoutunut Raamatun opetuksen ja Jeesuksen esimerkin mukaisesti jokaisen ihmisen ainutlaatuiseen ihmisarvoon ja yhdenvertaiseen kohteluun niin kotimaassa kuin ulkomailla. Emme suosi tai hyväksy mitään syrjiviä käytäntöjä toiminnassamme. Tarkastelemme yhdenvertaisuuden toteutumista säännöllisesti osana toiminnan arviointia. Kirkolle annettu lähetystehtävä on suuri. Sen toteuttamiseen haluamme kutsua mukaan jokaisen, ketään syrjimättä ja jokaisen ainutlaatuisuutta kunnioittaen.


Arto Antturi
Toiminnanjohtaja, rovasti
Medialähetys Sanansaattajat

 

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.