null Mielipide: TV7:n ohjelmantekijöiden taustaryhmät esiin

Puheenvuorot

Mielipide: TV7:n ohjelmantekijöiden taustaryhmät esiin

Kirkko ja kaupungin mielipidesivulla on keskusteltu TV7:sta (K&k 28.1., 11.2. ja 25.2.). Olen vuosia katsonut yhteiskristillistä TV7-kanavaa ja saanut sieltä paljon omaan uskonelämääni. Kanava kerää toimintaansa varten tukea katsojilta, koska ei saa muuta tukea.

TV7:n ohjelmapolitiikka on ongelmallista, koska ohjelmien tekijöiden uskonnollista suuntautumista ei mainita. Nähdäkseni TV7 edustaa helluntaiherätystä. Olen pyytänyt kanavan johdolta, että ohjelman tekijä ja tekijöiden uskonnollinen ryhmä mainittaisiin, mutta turhaan.

Selvä virhe on MOT-ohjelmassakin esiintuotu viittaus TV7:n rokotevastaiseen kantaan ja väitettyyn mikrosiruun.

Ymmärrän, että evankelis-luterilainen kirkko ei voi tällaisessa kanavassa toimia niin kauan kuin kanava toimii kirkon perusopin ja raamatuntulkinnan vastaisesti puhumalla esimerkiksi aikuiskasteen puolesta.

Heikki Lahikainen

Turku

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Tulehtunut tilanne kirkkoherran kanssa ja seurakuntaneuvostossa johti kahden luottamushenkilön eroon Vuosaaren seurakunnassa

Ajankohtaista

Tehtävästään luopuneet Tulkaa kaikki -ryhmän luottamushenkilöt moittivat Helsingin tuomiokapitulia viivyttelystä ongelmien selvittämisessä.

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.