Milana Misic laulaa ja kertoo elämästään Laaksolahden kappelissa
Milana Misic teki Aikoja sitten -kappaleen äidilleen.

Milana Misic teki Aikoja sitten -kappaleen äidilleen.

Milana Misic laulaa ja kertoo elämästään Laaksolahden kappelissa

Mikä saa sinut laulamaan?

– Olen laulanut varmaan yhtä kauan kuin olen osannut äännellä. Elämä ja tunteet saavat minut laulamaan. Nykyään, kun laulaminen on työni, en esimerkiksi laula karaokea ollenkaan. Vapaalla on kiva katsoa muita laulamassa, mutta itse en halua rasittaa ääntäni silloin. Ääni tarvitsee myös huilia esiintymisten ja treenien välillä.
Mitä laulu-urallasi on parasta aikaa tekeillä?

– Teen Aikoja sitten -konsertteja, joissa esitän sekä omaa että äitini Laila Kinnusen musiikkia. Vielä edelleen pyörii Sinun silmiesi tähden -konsertti, jossa minä esitän äitini musiikkia ja Amadeus Lundberg puolestaan Olavi Virran sävelmiä. Syyskuussa meillä on Ystävän laulu – slaavilainen ilta -konserttisarjan ensi-ilta. Treenaamme sitä parhaillaan. Minun lisäkseni siinä esiintyvät Amadeus Lundberg ja Tomi Metsäketo.
Mitä kirkko merkitsee sinulle?

– Isovanhempani kasvattivat minut uskomaan Jumalaan, ja pikkutyttönä rukoilin ja hain turvaa Taivaan Isältä. Nyt aikuisena uskon johonkin ylempään, selittämättömään voimaan, jota ei voi määritellä eikä laittaa raameihin. Se on joku suurempi kuin ihminen. On niin paljon asioita, joita ihmismieli ei voi tajuta eikä selittää. Siksi koen näin.
Onko menneisyytesi Laila Kinnusen tyttärenä sinulle taakka vai mahdollisuus?

– Se on niitä kumpaakin yhtä aikaa varmasti elämäni loppuun asti.

Jaa tämä artikkeli:

Lue lisää:

Kommentoi