null Pihapelejä ja talvitehtäviä: Näihin talvilomaviikon menoihin seurakunnissa ehtii vielä ilmoittautua

Kuvankäsittely: Maija Saari

Kuvankäsittely: Maija Saari

Ajankohtaista

Pihapelejä ja talvitehtäviä: Näihin talvilomaviikon menoihin seurakunnissa ehtii vielä ilmoittautua

Muutamat seurakunnat pääkaupunkiseudulta järjestävät kouluikäisille puuhaa lomaviikolla.

Espoo

Hiihtolomatekemistä alakouluikäisille Siivessä Leppävaarassa, Alberganesplanadi 1. Leireilemme maanantaista torstaihin klo 10–14. Mukaan mahtuu 8 lasta. Etusijalla ekaluokkalaiset. Kaikkien 12 vuotta täyttäneiden on käytettävä kasvomaskia, mikäli sille ei ole terveydellistä estettä. Vietämme aikaa yhdessä mahdollisuuksien mukaan ulkona ja sisällä. Pidämme päivittäin myös pienen hartauden. Päiväleiri on maksuton. Omat, valmiit eväät mukaan! Ilmoittaudu tästä

Talvilomaviikon pihapelit kouluikäisille Soukan kappelin läheisyydessä. Olemme koko ajan ulkona. Alkukokoontuminen kappelin pihassa. Pihapelit on maksuton tapahtuma ja sisältää eväät. Yhdelle kerralle mahtuu mukaan max. 10 lasta. Jokaisella kerralla on sama sisältö, joten ilmoittaudu vain yhteen. Ti 23.2 klo 10–12 Talviloman pihapelit eskareista kakkosluokkalaisiin. Ilmoittaudu tästä.Ti 23.2 klo 13–15 Talviloman pihapelit 3-7-luokkalaiset. Ilmoittaudu tästä. Ke 24.2 klo 10-12 Talviloman pihapelit 3–7-luokkalaiset. Ilmoittaudu tästä. Ke 24.2 klo 13–15 Talviloman pihapelit eskareista kakkosluokkalaisiin. Ilmoittaudu tästä. Ilmoittautumisaika su 21.2 asti. Ilmoittautuneille laitetaan viestiä ja ohjeita ma 22.2. päivän aikana.

Talviloman puuhapäivät 1.–6.-luokkalaisille 22.-26.2. Tapiolassa. Alakouluikäisten 1.–6.-luokkalaisten omilla puuhapäivillä 22.–26.2. leikitään, ulkoillaan, askarrellaan ja pidetään hauskaa uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Aamulla ja iltapäivällä pidetään pienet hartaushetket. Päivien ohjelma on päivittäin maanantaista perjantaihin klo 9–15. Puuhapäivät toteutetaan Tapiolan seurakunnan toimitila Virsussa Tapiontorilla osoitteessa Tapiontori 3 B. Tarjoamme päivien aikana lounaan ja välipalan. Puuhapäivien hinta on 30 e. Ilmoittautuminen tapahtuu painamalla tästä ja päättyy 14.2. Tiedusteluihin vastaavat ilkka.kalliokoski@evl.fi ja milla.mansukoski-vierros@evl.fi.

Helsinki

Malmin seurakunta järjestää talvilomaviikolla ulkotoimintaa kirkkojen (Malmi, Tapanila, Puistola, Viikki) lähiympäristössä klo 9–12. Toiminta on suunnattu ensisijaisesti 1–2. luokkalaisille ja se on ilmaista. Ulkoilu on ohjattua ja toiminnassa otamme huomioon turvallisuuden. Ilmoittautumisajan päätyttyä 3–6-luokkalaisille voi kysyä vastuutyöntekijältä vapaata paikkaa. Vapaita paikkoja täytetään myös kesken viikon. Vastuutyöntekijän tiedot löytyvät seurakunnan kotisivuilta. Ilmoittautuminen tapahtuu Malmin seurakunnan kotisivujen kautta. Lapsi ilmoitetaan toimintaan mukaan jokaiselle päivälle erikseen. Toimintaan osallistuville paikat vahvistetaan 17.2. Ilmoittautumiset ja lisätiedot täältä Talvilomakerho alakouluikäisille Lauttasaaressa ma–pe 22.–26.2.2021 klo 12–16. Ohjelmassa mm. ulkoleikkejä ja grillausta, musiikkia, kädentaitoja, uusia kavereita ja muuta mukavaa lomaviikon tekemistä. Aloitus Heikkiläntie 7 pääovien edessä. Talvilomakerhossa tarjotaan päivittäin välipala. Välipalamaksu on 20 euroa koko viikolta ja se laskutetaan sähköisesti talvilomaviikon jälkeen. Seuraamme tarkasti THL:n koronapandemiaan liittyvää ohjeistusta. Ilmoitamme tarvittaessa mahdollisista muutoksista. Lisätietoja: laura.hytti@evl.fi ja 050 373 5162. Ilmoittautuminen 15.2. mennessä tästä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Talven ihmeet päiväleiri 22.–25.2.2021 Oulunkylän ja Käpylän kirkolla. Päiväleirillä kokeillaan omia taitoja ja tietoja erilaisten talvisten tehtävien sekä toimintojen kautta, yhdessä muiden leiriläisten kanssa. Leiri on tarkoitettu 7–14 -vuotiaille lapsille ja on osallistujille ilmainen. Leirillä syödään omia kotoa tuotuja eväitä. Ilmoittautuminen Käpylän kirkolle tästä ja Oulunkylän kirkolle tästä, ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 15.2.2021. Leirin toteutuksen ohjaavat seurakunnan työntekijät.

Vantaa

Tikkurilan seurakunnan puuhapäivät ja seikkailut 714-vuotiaille. Ma 22.2. Tikkurilassa puuhapäivä 10–15 (aamupäivä etänä ja iltapäivä ulkoillen). Ti 23.2. Ilolassa puuhapäivä 10–15 (aamupäivä etänä ja iltapäivä ulkoillen). Ke 24.2. Tikkurilassa Uuden kirkon seikkailu klo 17–20 välillä (ulkotapahtuma + pieni tarjoilu). Pe 25.2. Pyhän Laurin kirkossa Ystävyysseikkailu klo 17–20 välillä (ulkotapahtuma + pieni tarjoilu). Molemmat seikkailut toteutetaan Seppo.io -sovelluksen avulla perheiden kesken. Ilmoittautuminen tapahtumaan ja tiedot mahdollisista ruoka-aineallergioista/rajoitteista Julia Sundvikille numeroon: 050 5269401.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.