Pop up -puurojuhlissa Malmin ja Viikin kirkoilla kattila on kuumana koko päivän, kyytipoikana glögiä ja tarinoita
Seurakuntalainen Marja Härkönen auttaa usein tarjoiluissa Malmin kirkolla.

Malmin ja Viikin kirkoilla yhdistetään pienten porukoiden joulujuhlat samaan päivään ja kutsutaan puuron ystävät laajemminkin mukaan.

Seurakuntalainen Marja Härkönen, miten sinä osallistut pop up -puurojuhlaan?

– Suntion kanssa sovimme, että tulen jakamaan puuroa. Puuropata porisee kirkolla aamusta iltaan, ja myös jouluglögiä tarjotaan.

Millaista vapaaehtoistyötä yleensä teet seurakunnassa?

– Olen toiminut vapaaehtoisena melkein 20 vuotta, ja siihen on mahtunut paljon tehtäviä. Olin esimerkiksi lasten Mörköjuhlassa 1.11. jakamassa lapsille syötävää. Lasten kanssa on niin mukavaa!

– Lisäksi autan soppakirkossa kerran kuussa. Seuraavaksi menen itsenäisyyspäivän kirkkokahveille kaatamaan kahvia.

Mikä sinua innostaa vapaaehtoistyöhön?

– On mukava käydä auttamassa missä voin ja missä tarvitaan. Tuon näin toisillekin hyvää mieltä. Henkilökunta on vaihtunut näiden 20 vuoden aikana, mutta kaikki ovat ottaneet minut vastaan sellaisena kuin olen.