null Radalla-festivaali tuo nuorten muusikoiden sävelet Espoon tuomiokirkkoon – viimeinen konsertti osallistuu Earth Hour -tapahtumaan 23.3.

– Haluamme järjestää kotoisia ja lämpimiä musiikkihetkiä ja rikastuttaa Espoon musiikkielämää, sanoo Radalla-festivaalin tuottaja Emilia Granroth.

– Haluamme järjestää kotoisia ja lämpimiä musiikkihetkiä ja rikastuttaa Espoon musiikkielämää, sanoo Radalla-festivaalin tuottaja Emilia Granroth.

Hyvä elämä

Radalla-festivaali tuo nuorten muusikoiden sävelet Espoon tuomiokirkkoon – viimeinen konsertti osallistuu Earth Hour -tapahtumaan 23.3.

Kolmen muusikkoystävän perustamalla festivaalilla jaetaan kamarimusiikin ilosanomaa.

Kamarimusiikki soi Radalla-festivaalin konserteissa maaliskuussa. Mistä on kyse, festivaalin tuottaja Emilia Granroth?

– Silloin on järjestyksessä toinen Radalla-festivaali, joka on kolmen muusikkoystävän eli minun, Artturi Aallon ja Iivari Aallon perustama tapahtuma. Pidämme yhdessä musisoimisesta ja musiikin jakamisesta muiden kanssa. Haluamme välittää kamarimusiikin ilosanomaa, järjestää kotoisia ja lämpimiä musiikkihetkiä sekä rikastuttaa Espoon kulttuurielämää.

– Festivaali sisältää neljä konserttia, joista kolme on yhtenä viikonloppuna ja viimeinen Earth Hour -konsertti seuraavana lauantaina. Kaikki konsertit ovat erilaisia ja niiden tunnelmat vaihtelevat värikylläisyydestä rauhaan, romantiikkaan ja vahvoihin tunteisiin.

Viimeinen konsertti liittyy Earth Hour -ympäristötapahtumaan lauantaina 23.3. Millainen se on? 

– Earth Hour -konsertissa korostuu luontosanoma, jonka nostaminen esiin on meille tärkeää. Pysähdymme hetkeksi kynttilänvaloon kuuntelemaan meditatiivista musiikkia. Tanssija on mukana esityksessä ilmentämässä sanomaa liikkeen kautta.

Mihin festivaalin nimi liittyy?

– Radalla-nimellä on monta merkitystä. Konsertteihimme Espoon tuomiokirkon mäelle pääsee junalla. Nuorille sanassa on myös toisenlainen ulottuvuus, sillä olemme radalla juhliessamme yhdessä. Meille nuorille muusikoille oma kamarimusiikkifestivaali on juhlaa.

Otsikkoa ja kysymystä korjattu 4.3. klo 14.15: Earth Hour järjestetään 23.3., ei maaliskuun 22. päivänä.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Iloisen meiningin jättikuorossa arjen huolet unohtuvat – Gospelia Kaikille -kuoro tarjoaa Heidi Savolaiselle ja Annika Luhtaselle rennon tavan harrastaa

Hyvä elämä

Gospelia Kaikille -kuoroon pääsee ilman pääsykoetta ja musiikillista taustaa. Ohjelmisto on englanninkielistä, menevää gospelia.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.