null Repussa ripaus rohkeutta -laulu tsemppaa ja tuo iloa koulun aloitukseen

Repussa ripaus reippautta -videon pääosassa on 7-vuotias Livia Keski-Kuha.

Repussa ripaus reippautta -videon pääosassa on 7-vuotias Livia Keski-Kuha.

Hyvä elämä

Repussa ripaus rohkeutta -laulu tsemppaa ja tuo iloa koulun aloitukseen

Laulun sanoitukset ja videon tarina käsittelevät ensimmäisen koulupäivän tapahtumia aamusta iltaan. Laulu on Lastenkirkko-median tuotantoa.

Koulureppu odottaa valmiiksi pakattuna eteisessä. Aamupala ei maistu kun jännittää niin, mutta isän kanssa on turvallista kulkea kouluun käsi kädessä. 

Näin alkaa Repussa ripaus rohkeutta -laulu, joka on tehty tsemppaamaan ja tuomaan iloa koulutiensä ensi viikolla aloittaville ekaluokkalaisille. Sanoitukset ja video käyvät läpi ensimmäisen koulupäivän tapahtumat aamusta iltaan. 

− Lähdimme liikkeelle Antti Vuoren kanssa videon käsikirjoituksesta ja mietimme, mitä asioita haluamme, että on laulussa mukana, Lasten ja nuorten keskuksen musiikkikouluttaja Riikka Jäntti kertoo. 

Jäntti on säveltänyt ja sanoittanut laulun. Antti Vuori vastaa musiikki- ja videotuotannosta.

Videon pääosaan Jäntti halusi lapsen, joka aloittaa tänä vuonna peruskoulun ensimmäisen luokan. Ystävänsä kautta Jäntti löysi videon pääosaan 7-vuotiaan espoolaisen Livia Keski-Kuhan, joka harrastaa ryhmävoimistelua ja on taitava esiintymään.  

− Videon tekeminen jännitti vähän, mutta se oli myös mukavaa, koska Tuomas-isä ja Fiona-pikkusisko olivat myös mukana, Livia Keski-Kuha kertoo. 

Voit katsoa Repussa ripaus rohkeutta -musiikkivideon tästä:

Musiikkivideolla esiintyy myös Lastenkirkon Päkä-lammas, jota näyttelee Sini Nikku

Koulun aloittaminen jännittää Liviaa, mutta onneksi samaan kouluun tulee yksi hänen parhaista kavereistaan ja tuttuja eskarilaisia. Koulureppu on jo hankittu valmiiksi. Se on keltainen, jossa on koristeena kirjoitusta. 

− Odotan eniten, että saan koulussa uusia kavereita, Livia sanoo.

Musiikkivideolla esiintyy myös Livia Keski-Kuhan Tuomas-isä. Video kuvattiin Rajakylän koululla Vantaalla. 

Musiikkivideolla esiintyy myös Livia Keski-Kuhan Tuomas-isä. Video kuvattiin Rajakylän koululla Vantaalla. 

Musiikkivideo kuvattiin Vantaalla Rajakylän koululla ja espoolaisessa kodissa sekä sen ympäristössä. Videon kuvauksiin osallistui 50 Vantaan NMKY:n Rajakylän kesäkerholaista sekä Hakunilan seurakunnan kesäkerholaista ohjaajiensa kanssa. Koronarajoitusten takia videon tekeminen oli haastavampaa kuin muina vuosina. 

Riikka Jäntti halusi, että kappaleessa kuuluu myös lasten ääni. Hänen lisäkseen laulussa laulavat helsinkiläiset Eerin, Evert ja Oskar Punkari

− Kaikki lapset olivat innoissaan mukana. He osasivat laulaa hienosti ja lapsinäyttelijät suoriutuivat hyvin. Erityisesti Livia oli huippulahjakkuus. Hän osasi kuunnella ohjaajan toiveita upeasti ja ymmärsi, mitä haimme musiikkivideoon, Riikka Jäntti kertoo. 

Toista video

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Varas saadaan kiinni Jeesuksen avulla lastenelokuvassa – salapoliisitarinaa oli tarkoitus esittää vain seurakunnissa, mutta se päätyi myös isoille valkokankaille

Ajankohtaista

JP ja murtovaras -lastenelokuva sai ensi-iltansa 23. heinäkuuta. Elokuvan tuottanut Samuel Grönholm ei tiedä, että valkokankaille olisi päätynyt aiemmin toista kotimaista kristillistä lastenelokuvaa.
Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.