null Seurakunnan pikadeiteiltä voi löytää kesäksi oman kullan

– Pilkettä silmäkulmaan ja huumoria matkaan! Diakoni Virpi Sutelainen rohkaisee sydänystävää vailla olevia mukaan Kesäksi kulta kainaloon -pikadeiteille. Tapahtumaan on ilmoittauduttava ennakkoon.

– Pilkettä silmäkulmaan ja huumoria matkaan! Diakoni Virpi Sutelainen rohkaisee sydänystävää vailla olevia mukaan Kesäksi kulta kainaloon -pikadeiteille. Tapahtumaan on ilmoittauduttava ennakkoon.

Ajankohtaista

Seurakunnan pikadeiteiltä voi löytää kesäksi oman kullan

Espoon seurakuntien ensimmäisessä pikadeittitapahtumassa on kolme minuuttia aikaa tutustua toiseen. Ensikohtaaminen voi parhaimmillaan johtaa läheiseen suhteeseen.

Monilla on iso kynnys lähteä baariin tai nettiin etsimään parisuhdetta. Onko muita mahdollisuuksia, diakoniatyöntekijä Virpi Sutelainen?

– Seurakunta haluaa tarjota turvallisen ja päihteettömän vaihtoehdon tavata muita samassa tilanteessa olevia, jotka kokevat itsensä yksinäisiksi ja ovat vailla sydänystävää. Tällainen speed dating -tyylinen tutustuminen sopii hyvin myös ujoimmille, jotka eivät tavallisesti uskalla aloitetta tehdä.

Kenelle Espoon seurakuntien ensimmäinen pikadeittitapahtuma on suunnattu?

– Kutsumme tapahtumaan 35–45-vuotiaita sinkkuja, joiden toiveena on parisuhteen löytyminen. Tämä on myös oiva tilaisuus löytää kumppani, jolle kristillinen arvopohja on tärkeää. Mutta tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, jotka tämän omakseen kokevat, myös kirkkoon kuulumattomat ja eri uskontokuntiin kuuluvat.

Miten osallistujat tutustuvat toisiinsa?

– Tapahtuma toteutetaan speed dating -idealla, jossa naiset istuvat paikoillaan ja miehet kiertävät. Keskusteluaikaa on kerralla kolme minuuttia. Jokaisella on nimimerkki eli henkilöllisyyttä ei tarvitse kertoa. Lopuksi kahvittelemme, ja silloin voi viedä omat tietonsa sen henkilön lokeroon, johon haluaisi tutustua vielä paremmin. Kahvilla on myös mahdollista jatkaa jutustelua, jos molemminpuolista kiinnostusta on löytynyt.

Uskaltaako tulla mukaan, jos ei ole kokenut deittailija tai aktiivinen kirkossakävijä?

– Tarvitaan vain avoin mieli, pilkettä silmäkulmaan ja huumoria matkaan niin sillä selviää. Rohkeasti vain mukaan!

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.