null Seurakuntien luottamushenkilöitä valittiin kaupungin johtoelimiin

Paula Lehmuskallio valittiin opetuslautakunnan puheenjohtajaksi.

Paula Lehmuskallio valittiin opetuslautakunnan puheenjohtajaksi.

Seurakuntien luottamushenkilöitä valittiin kaupungin johtoelimiin

Vantaan uusi kaupunginvaltuusto valitsi ensimmäisessä kokouksessaan maanantaina 28.1. jäsenet kaupunginhallitukseen, eri lautakuntiin, liikelaitosten johtokuntiin, aluetoimikuntiin ja muihin keskeisiin luottamustehtäviin.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtajana jatkaa Antti Lindtman, 1. varapuheenjohtajana toimii Heikki Heinimäki ja 2. varapuheenjohtajana Anniina Kostilainen. Kaupunginhallituksessa puhetta johtaa kaudella 2013–2016 Tapani Mäkinen, varapuheenjohtajina toimivat Pirkko Letto ja Jaakko Niinistö.

Kaupungin tärkeimpiin luottamuselimiin valittiin myös monia Vantaan seurakuntien luottamushenkilöitä. Kaupunginhallituksen jäseniksi valittiin kirkkovaltuutettu Markku Weckman. Myös Vantaan Laurin toimitusneuvoston jäsen Pirkko Kotila istuu uudessa kaupunginhallituksessa.

Kaupungin tarkastuslautakunnassa ovat kirkkovaltuutetut Jukka Hako ja Tarja Eklund, joka valittiin myös kaupunkisuunnittelulautakuntaan. Kirkkovaltuutettu Paula Lehmuskallio valittiin opetuslautakunnan puheenjohtajaksi. Sosiaali- ja terveyslautakunnan varapuheenjohtajana toimii yhteisen kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Sakari Rokkanen.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Seurakuntaneuvos Paula Lehmuskallio: Tikkurilan kirkko tarvitsee taivaisiin nousevan ristin

Ajankohtaista

Pitkän uran seurakunnan ja kaupungin luottamustehtävissä tehnyt Paula Lehmuskallio on pitänyt sitkeästi kiinni siitä, että Tikkurilaan on saatava toimiva ja näkyvä kirkko.


Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.