null Taivaan tähden: Sinä olet pyhä

Hengellisyys

Taivaan tähden: Sinä olet pyhä

Tänä pyhäinpäivänä sytytän kynttilän sinulle, joka olet hyvillä mielin tai surullinen, onnistunut tai umpikujassa.

Voit myös kuunnella tekstin:

-:- / -:-
Tänä pyhäinpäivänä sytytän kynttilän niille, joilta olen oppinut uutta. Heidän lähellään olen harjoitellut kukkimaan siinä, mihin minut on istutettu.

Sytytän kynttilän niille, jotka ovat varjelleet vanhaa. Kun oma mieleni on kiirehtinyt eteenpäin odottamatta muita, he ovat keränneet matkan varrelle pudonneesta talteen sen, mitä ilman uusi ei kestä.

Sytytän kynttilän niille, jotka ovat ottaneet minulta ilman lupaa. En ehkä pysty sanomaan mitään, mutta liekin valossa lämmittelemme hetken yhdessä ja toivomme haavojemme paranemista.

Sytytän kynttilän niille, jotka ovat minun varassani. He ovat pieniä tai yksinäisiä tai pakomatkasta väsyneitä, kulkeneet masentuneen mielen tai maailman mantereiden läpi ja juuri ja juuri selviytyneet hukkumatta.

Sytytän kynttilän niille, jotka odottavat, että avaisin oven. Antakaa minulle vielä vähän aikaa. Tässä pyhien esikuvieni kannustavassa valossa kerään voimia kantaakseni vastuun siitä, mikä minulle on uskottu.

Sytytän kynttilän sinulle, joka olet kanssani tässä. Ei väliä, oletko hyvillä mielin vai surullinen, yksinäinen vai ihmisten paljoudessa, elämässä onnistunut vai umpikujassa, päässyt suuresta ahdingosta vai vielä sen keskellä, nälässä, janossa, helteen polttamana vai kylmässä pimeässä, elämän veden lähteellä vai vielä vailla kyyneleittesi kuivaajaa. Jumalan teltta on levitetty yllesi. Sinä olet pyhä.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.