null Tämä kolahti: Kymmenenvuotiaan mielestä Talvisirkus Rakkaus on parhaimpia ikinä – isän ottaminen lavalle lintumiehen puolisoksi ällötti

Cupido eli Hanna Terävä ampui nuolensa klovni Tomeu Ameriin, joka vei kirjoittajan isän lavalle romanttiselle illalliselle, naimisiin, tekemään lapsen, hoitamaan sitä ja elämään yhdessä aina kuolemaan saakka.

Cupido eli Hanna Terävä ampui nuolensa klovni Tomeu Ameriin, joka vei kirjoittajan isän lavalle romanttiselle illalliselle, naimisiin, tekemään lapsen, hoitamaan sitä ja elämään yhdessä aina kuolemaan saakka.

Hyvä elämä

Tämä kolahti: Kymmenenvuotiaan mielestä Talvisirkus Rakkaus on parhaimpia ikinä – isän ottaminen lavalle lintumiehen puolisoksi ällötti

Talvisirkus Rakkaus oli hyvä, koska se oli koko ajan samaa tarinaa rakkaudesta. Kosiskelevat, taistelevat, rakastavat ja itkevät sirkustaiteilijat esittivät enimmäkseen lintuja. Cupido ampui rakkausnuolia ja oli tosi hauska.

Wes Pedenin vauhdikas jonglöörausnumero oli paras.

Wes Pedenin vauhdikas jonglöörausnumero oli paras.

Oli pikkuisen pelottavaa, kun yksi rakkausnuoli osui lintua esittäneeseen mieheen, joka otti isän lavalle puolisokseen. Oli ällöttävää, kun isä ja se lintu tekivät linnunpoikasen, mutta isän mielestä se oli vain hauskaa.

Jonglööraus oli ehdottomasti mieleen jäävin kohtaus. Jonglööri käytti nimittäin esityksessään yhtä aikaa keiloja, värikkäitä renkaita ja palloja tosi taitavasti. Hulavannetaiteilija oli myös yllättävän hyvä, ja linnut parhaita.

Esitystä katsoessa tuli sellainen olo, että haluaisin kokeilla itse ilma-akrobatiaa. Teki mieli kiivetä ylös lintuhäkkiin ja keinua sen alla. Osaan tanssia katutanssia niin kuin sirkuksen linnut, mutta en yhtä hyvin.

Hauskasti puvustettu bändi soitti superupeaa musiikkia.

Lavastukset olivat tosi ihanat: niihin kuului esimerkiksi kaunis valtava ruusumatto ja hulmuava merimatto. Lintupuvustukset olivat ihmeelliset ja mielikuvitukselliset. Niissä oli kimallusta, hörhelöitä, tummaa ja väriä. Hauskasti puvustettu bändi soitti superupeaa musiikkia.

Olen nähnyt jo kahdeksan Talvisirkusta, ja Rakkaus on yksi parhaimmista. Silti jäi hiukan harmittamaan se, että sika ei seikkaillut esityksessä kuten yleensä aiempina vuosina. Olen pitänyt myös Talvisirkuksen jouluisuudesta, mutta tänä vuonna sitä oli vain katon himmelintapaisissa koristeissa.

Hurjaruuthin Talvisirkus Rakkaus Kaapelitehtaan Pannuhallissa 8.11.2018–13.1.2019. Ohjaus Sanna Silvennoinen, käsikirjoitus Sanna Silvennoinen, Mirkka Nyrhinen ja Juho Rahijärvi, koreografia Katja Koukkula ja Jussi Väänänen, musiikin sävellys ja esitys Peloton, visualisti Mirkka Nyrhinen ja valosuunnittelu Juho Rahijärvi. Esitystä suositellaan yli kolmevuotiaille.


Kirjoittaja on neljäsluokkalainen, joka haluaa lisää lasten tekemiä arvioita lastenkulttuurista.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Flower-digipeli "herätti iloa ja sankaruutta" kahdeksanvuotiaassa testaajassa

Hyvä elämä

"Räiskintäpeleistä osa on mukavia, mutta välillä kaipaa vaihtelua. Suosittelen peliä kaikille rauhaa rakastaville ihmisille."Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.